Реклама / Ads
0| 4567 |18.04.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 19 април 2018 г.(четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Марица“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Марица“ от ул. „Черковна“ до ул. „Васил Друмев“

ул. „Люле Бургас“ от ул. „Марица“ до бул. „Ген.Данаил Николаев“

района между ул. „Черковна“ , бул. „Мадрид“ и бул. „Ген. Данаил Николаев“ както и ЖП гара „Подуяне“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Черковна №26“.

На 19април 2018 г.(четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви Център се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Евлоги и Христо Георгиеви от ул. „Оборище“ до бул. „Янко Сакъзов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви №167.

На 19април 2018 г.(четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Богдановец кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Богдановец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богдановец“ ъгъла с ул. „Феликс Каниц“.

На 19април 2018 г.(четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III жк. „Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Цар Борис III “ от ул. „Видлич“ до ул. „Лерин“ и ул. „Кратово“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III “ ъгъла с ул. „Нишава“.

На 19 април 2018 г.(четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Христо Ботев кв. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Струга“ от бул. „Княгиня Мария Луиза“ до бул. „Христо Ботев“

бул. „Христо Ботев“ от ул. „Струга“ до бул. „Княгиня Мария Луиза“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Струга“.

На 19април 2018 г.(четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. 15 с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 15 от ул. 20 до ул. 24

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 15 ъгъла с ул. 24.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4645 |16.04.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 5078 |12.04.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Горна баня“ . 0| 4659 |12.04.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4846 |11.04.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads