Реклама / Ads
Frognews
0| 3261 |03.10.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 04 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кайгана“, ул. „Свети Свети Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“.

ул. "Съединение", ул. "Дъб", ул."Къси дол", ул."Акация“. Карето между ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“, ул. „Крушите“. Района между ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“ и ул. „Теменуга“

по ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ до АМ Тракия; местност Чикерица.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съединение“ пред кметството.

На 04 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на уличен водопровод в кв. „Димитър Миленков“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Димитър Миленков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Димитър Миленков“ №200.

На 04 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с ремонт на уличен водопровод на резервоар „Суходол“ кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бели брези“, ул. „Орех“, ул. „Траян Танев“, ул. „Момина сълза“, ул. „Втори юни“, ул. „Прилеп“, ул. „Хармония“, ул. „Прохладен кът“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дъб“ ъгъла с ул. „Траян Танев“.

На 04 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бузлуджа“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Прага“, бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“, ул. „Цар Петър“, ул. „Шандор Петьофи“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Петър“ ъгъла с ул. „Бузлуджа“.

На 04 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гълъбец“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Гълъбец“, ул. „Вучко Игнатов – Даскала“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Гълъбец“ №2.

На 04 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Капитан Георги Мамарчев“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Капитан Георги Мамарчев“ от ул. „Ильо войвода“ до южния край на улицата

ул. „Иван Маринов Йончев“ от ул. „Горна Студена“ до ул. „Капитан Георги Мамарчев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ильо войвода“ ъгъла с ул. „Капитан Георги Мамарчев“.

На 04 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Боян Пенев“ вилна зона „Киноцентър“III част , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Нарцис“ от ул. „Стилиян Чилингиров“ до ул.  „Проф. Боян Пенев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Нарцис“ №56.

На 04 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Джеймс Баучер“ кв. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул.“ Христо Смирненски“ от пл. „Велчова завера“ до ул. „Вишнева“

бул.“Св.Наум“ от бул.“Христо Смирненски“ до ул.“Вишнева“

ул.“Йоан Екзарх“ от бул.“Джеймс Баучер“ до ул.“Света гора“

ул.“Презвитер Козма“ от бул.“Св.Наум“ до ул.“Йоан Екзарх“

бул.“Джеймс Баучер“ от пл.“Велчова завера“ до ул.“Милин камък“

ул.“Димитър Димов“ от ул.“Света гора“ до ул.“Йоан Екзарх“

Математически факултет на Софийски университет

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йоан Екзарх “ ъгъла с бул. „Димитър Димов“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2792 |02.10.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2988 |30.09.2018 . „Софийска вода“ обяви резултатите от проверката на блок 200 0| 3283 |27.09.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3065 |26.09.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ