Реклама / Ads
0| 4108 |30.06.2020 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 1 юли 2020 г. (сряда) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата.
 

На 1 юли 2020 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Емилиян Станев“, кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Емилиян Станев“ от ул. „Стефан Дичев“ до ул. „Йосиф Брадати“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йосиф Брадати“ на кръстовището с с ул. „Емилиян Станев“.

На 1 юли 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран в  с. Казичене, ул. „Аличо“ и ул. „Хан Аспарух“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:

 

ул. „Околовръстна“, ул. „Свети Свети Кирил и Методи“, ул. „Христо Ботев“, ул. „П. К. Яворов“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Аличо“ на кръстовището с ул. „Витоша“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4192 |29.06.2020 Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4087 |28.06.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4122 |25.06.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4220 |24.06.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads