Реклама / Ads
0| 4062 |24.06.2020 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 25 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Железница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Железница

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 25 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Клокотница“ кв. „Зона Б17“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Клокотница“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Софроний Врачански“

ул. „Странджа“ от ул. „Струга“ до ул. „Охрид“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Странджа“ ъгъла с ул. „Кавала“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

На 25 юни 2020 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Дружба“ с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Зорница“ от ул. „Минзухар“ до гара Волуяк

ул. „Минзухар“,ул. „50-та“, ул. „Никола Карастоянов“, ул. „Котешка стъпка“,ул. „Лозичка“, ул. „Дамско сърце“, ул. „41-ва“, ул. „Детелина“

Гара Волуяк

41 -ва.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8298 |24.06.2020 Еньовден е - болестите се къпят в ”жива вода”, почитаме Йоан Кръстител . 0| 4058 |23.06.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Илиянци“ . 0| 4796 |22.06.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4220 |21.06.2020 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads