Реклама / Ads
0| 57837 |27.02.2022 НОВИНИ

Стефан Гамизов: Путин бесен на среща с руски олигарси, 20 млрд. на ден са разходите във войната

.
Стефан Гамизов
Имало е среща на Путин с руските олигарси в Урал. ГРУ не ги допуска до частните им самолети, за да не избяга някой в чужбина. На срещата се е стигнало до признание, че не е имало тактически план за войната в Украйна, защото се е смятало, цитирам, „че всичко ще приключи за един до четири дни и всеки проблем ще се решава в хода на събитията”.
 

Путин е бил бесен, защото е смятал, че всичко ще бъде лесна разходка с танкове. Дневните разходи за войната са 20 млрд. долара. Съвременните боеприпаси, като ракети, са на привършване и са останали колкото за 3-4 дни интензивни бойни действия.

Няма и други оръжейни системи, а заводът в Тула, както и другите два завода на олигарха Ротенберг, не могат да попълнят вече загубеното в Украйна за по-малко от 3 до 4 месеца. Няма суровини за производство на оръжие. Словения, Холандия и Германия са блокирали доставката на тези суровини. Обсъдили са, че ако Украйна издържи 10 дни, ще бъдат принудени да седнат на масата за преговори, защото няма да има достатъчно пари, оръжие и ресурси за продължаване на войната. До вчера не са се притеснявали от санкции, защото са вярвали , че няма да бъдат изключени от системата SWIFT.


Оперативната група „Алфа” за специални операции е до Киев и в очакване армията да й осигури коридор да убие Зеленски и да инсталира протеже на Путин на негово място.


Обсъдили са план за нападение върху мирни цели с цел всяване на паника и ако е възможно предизвикване на бежанска вълна, която да намали оперативната мобилност на украинските военни.


Били са шокирани от провала на десанта до Киев и яростната съпротива срещу елитното подразделение изпратено да го извърши. Също така ги е шокирала загубата на колоната от бронетанкова техника до Харков, поразена с дронове.


Целта оттук нататък ще е всичко да приключи до 10 дни, за да не се стигне до загубата на войната поради всички описани причини.


Стефан Гамизов






Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4470 |26.02.2022 "Вън Русия! Долу Путин!": Светът продължава с протестите . 0| 6160 |26.02.2022 Аламанов: Путин е диктатор. Психопат и насилник. Путин не е Русия . 0| 7941 |26.02.2022 Медведев: Нямаме нужда от дипломатически връзки със Запада. Инвазията ще продължи докато Путин не постигне целите си . 0| 3667 |26.02.2022 САЩ налагат директни санкции на Путин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads