Реклама / Ads
29| 12364 |05.12.2015 НОВИНИ

Стела Банкова разби Кадиев, алчните депутати и партийни субсидии

.
Стела Банкова
„Липсва елементарна социална чувствителност на нашите политици“, изтъкна в "Събуди се" по Нова телевизия ексдепутатът Стела Банкова.Политиците влизат с бели чорапи в парламента и излизат с частни болници, допълни тя.
 
Банкова подчерта, че никога не се възползвала от партийната субсидия, за да отиде на командировка в чужбина. Заедно с нея коментира дали политиците трябва да са богани и депутатът Георги Кадиев.

„Във всички сфери се стягат коланите, само партийните субсидии в България са най-високи в света. В настоящия момент субсидията трябва да бъде премахната“, изрична бе ексдепутатката. Защо парламентът позволява депутатите да ползват положението си за забогатяване, недоумява тя.

Народният представител трябва да работи това, за което е пратен в парламента, подчерта Банкова. Защо в продължение на 10 години политиците не желаят да се приеме закон за пълна проверка на тяхното имущество, попита още Банкова.

Политиците влизат с бели чорапи в парламента и излизат с частни болници, възмути се тя. „Депутатите, влизайки в парламента, трябва да работят 4 години само работата си, свързана с парламента", категорична бе бившата депутатка. Банкова съобщи, че в момента взима малко над минималната работна заплата и е доволна, че има работа.

„За мен винаги важното за един политик е не дали е спечелил парите, а дали е откраднал“, заяви Кадиев. Няма корумпирани партии, има корумпирани членове. Корупцията е индивидуално действие, подчерта той.

Той коментира и това, как едновременно е и политик, и бизнесмен, като продава ток, Георги Кадиев уточни, че бизнес с ток има жена му, а не той. Това, с което се занимава г-жа Кадиева е продажба на ток. Именно за това Георги Кадиев отказвал да участва в енергийните закони.

„Специално в дебатите за енергийните закони умишлено не участвам“, категоричен бе той. „Много депутати имат скрита собственост“, разкри обаче Кадиев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5711 |03.12.2015 Разбиха български канал за наркотици в Атина . 9| 5030 |02.12.2015 Доц. Христова за Фрог: С кебапчета в учебниците се разбива ценностната система на децата . 10| 5141 |30.11.2015 Бисеров в съда: Не разбирам защо съм обвинен . 0| 4072 |25.11.2015 Молдовски хеликоптер с 21 души се разби в Афганистан

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads