Реклама / Ads
19| 5384 |03.07.2014 НОВИНИ

Д. Стоянов: Готов съм да преглътна личното си его, за да има националисти в НС

.
Димитър Стоянов
Не е логично напускането на парламента от страна на „Атака" да им помогне за бъдещия предсрочен вот; това е вече една претоплена манджа, защото те са правили подобни неща и преди и не вярвам хората да са толкова късопаметни, каза по News7 Димитър Стоянов, лидер на Национал-демократичната партия.
 

Не би трябвало да се забравя, че една година хората на Сидеров стояха в парламента и правеха кворума на БСП и ДПС и реално подкрепяха това управление. Аз не съм съдникът, който да каже дали една партия е приключила своя живот, това го казват гражданите на изборите, но според мен не би трябвало да са останали толкова хора, които да помогнат на „Атака" да влезе отново в парламента. С гласуването на последните евроизбори и самите избиратели и поддръжници на партията на Сидеров показаха, че не са лумпени и оцениха подобаващо действията на партията в НС.

 

Национал-демократичната партия беше създадена именно с цел да бъде нещо като дом на всички избиратели и граждани, разочаровани от политиката водена от „Атака", така че не виждам нищо лошо такива хора и към днешна дата да се присъединят към нас. Аз съм готов да преглътна личното си его в името на това да се водят разговори, за да може със сигурност в бъдещия парламент да има представителство на националистическите партии.

 

Когато една партия претъпи сериозен изборен неуспех, нормалният начин тази партия да продължи съществуването си е ръководството й да си подаде оставката, но тъй като не смятам, че това ще стане някога в случая с „Атака", не смятам, че с тях може да бъдат водени сериозни разговори за бъдещо обединение, каза още Стоянов.

 

НФСБ в момента е най-силната чисто националистическа партия и би било редно и нормално те да са едни от флагманите на бъдещото широко обединение на националистическите партии. Да, водени са разговори с нас по този въпрос, но е прекалено рано за някакви конкретни решения и действия, обясни Стоянов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5644 |30.06.2014 Оградата по границата готова до дни . 62| 4852 |25.06.2014 Червеният Мерджанов: Готови сме да скъсим дистанцията с ГЕРБ . 45| 4868 |25.06.2014 Алгафари: Станишев и Борисов да преглътнат личното си его и да се коалират . 25| 8859 |15.06.2014 Д-р Вл. Карастоянов: Лекувал съм пребити хора от Галеви

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads