Реклама / Ads
0| 3298 |17.12.2022 НОВИНИ

Свекърите избират най-неподходящите коледни подаръци, какви най-често са те?

.
подаръци
Свекърите избират най-неподходящите коледни подаръци, сочи ново проучване. Други често срещани виновници за подаръци, които никога не използваме са колегите от работата, лелите и сестрите.
 

Проучване сред 2000 британци разкри подаръците, които никой със здрав ум не би поискал по никакъв повод. Сред тях се нареждат плетива, комплекти чаши и лоши любовни романи.


Проучването установява, че британците са получавали подаръци, включващи счупена тоалетна четка, вече отворена опаковка фъстъци и зърнено блокче с изтекъл срок на годност!


Но въпреки че са получили някои не толкова желани подаръци, повечето са на мнение, че добрата мисъл е по важна от самия подарък.


Други празнични провали при избор на подарък включват неподходящи дрехи, комплекти тоалетни принадлежности, чорапи и дезодоранти, сапуни, пижами, халати.


Оказва се обаче, че когато приемат нежеланите подаръци – една трета от хората обикновено  любезно и учтиво ще ви благодарят, докато 13 процента се преструват на прекалено развалнувани и щастливи от новата си придобивка.


Всеки шести би предпочел да скрие подаръка някъде в къщата, вместо да признае, че не го харесва, а една четвърт от анкетираните биха го опаковали и подарили отново на някой друг.


Почти половината ще занесат подаръка в благотворителен магазин, за да може някой друг да се възползва от тяхното нещастие.

 

Почти шест от десет души получават до пет подаръка всяка Коледа, които след това никога не използват – докато малко над половината получават по същия брой на всеки рожден ден.

 

Един на всеки шест души харесва подаръка си и той е със сантиментална стойност за него, а седем на всеки десет се радват на всичко, което е ръчно изработено.


Проучването подчертава, че персонализираните подаръци са особено ценени, класирани далеч пред ваучерите и бижутата.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3125 |10.12.2022 Михаил Миков: Скъсана е връзката между избиратели и депутати . 1| 3060 |02.12.2022 НС реши: Протоколът от машинните няма да е част от протокола на Секционната избирателна комисия . 6| 3447 |22.11.2022 Ива Митева: Не смятам, че промените в Изборния кодекс ще повишат избирателната активност . 3| 3301 |18.11.2022 Петър Витанов: Обида и нелеп аргумент е да се натяква на левия избирател, че е технически неграмотен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads