Реклама / Ads
32| 31024 |20.10.2013 НОВИНИ

Теди Москов:Капитализмът ни е отвратителен като социализма

.
Политиците са най-долнопробните лъжци.Удивлявам се, че никой не се разви не направи нищо различно във времето.Едни тулупи говорят едни и същи глупости в Народното събрание Има както червени, така и сини, зелени и жълти буклуци. Това каза режисьорът Теди Москов в предването "Събуди се..." по Нова телевизия по повод новата си пиеса "Професия лъжец".
 

БСП и комунистите не са се отрекли от грешките и убиване на невинни хора Защо не се появиха някакви модерни хора. Да правим истински социализъм и социалдемокрация. Не се променят и десните.Трябва ново ляво и ново дясно.

Протестите са срещу физиономиите Едни тулупи говорят едни и същи глупости от Народното събрание Има както червени, така и сини, зелени и жълти буклуци. Всяка нормална власт би предприела срещи и опити да разберат защо искат или не искат да останат. Няма разтовори, няма и преводач между властта и протеста.Това правителство с вотове няма да падне Зависи всичко от една групичка хора, кото ходят да гласуват, "Атака" се нарича, после ДПС..., така щрихира политическа обстановка в държавата знаменития режисьор.

Не знам защо нашето  общество иска доброволно да бъде излъгано. Да не забравяме че всички  сме деца на тези 45 г. шикалкавене, лъжи и  дребни кражби С идването на демокрацията изригна епидемия от алчност. Чудя се защо двете големи политически сили не правят нещо, да променят нещата. Всички сме деца на онова време. Каптализмът ни е отвратителен като социализма, защото се прави от едни и същи хора. Във ВИТИЗ съм скъсван по естетика от Пенчо Данчев. Учеха ни на лъжи. Идеологическите прадмети бяха лъжа след лъжа. Диплома и партийна книжка ти позволяваха да заемеш пост, който не заслужаваш.Мунчо е професор по физика, защото има партийна книжка, обясни милата родна картинка Москов.

Идеята за равенството е идиотщина. За равния старт да, но за равния резултат? Колко усилия се иска да не надбягаш някого и да финиширате заедно. Защо трябва да помагаме на изоставащите ученици. Изоставащите трябва да работят като шлосер.Сега пак има опит да се намразят работниците и другите. Тоест тези против Орешарски са лентяи. Един поет не може да го караш осем часа да пише стихотворения, докато един копач трябва да свърши работата.Интелектуалецът е изтикан в ъгъла от всякаква система. Това не е политика, това са истини, смята Москов.

Сетивата ни са устроени лъжливо. Чуваме част от звуците, виждаме част от цветовете. Просто сетивата ни са лъжливи. Имаме и различно усещане за гъдел. Лъжата е във всяка едно нещо.Думите са създадени за да рикриват мисълта. Дори жена, като имитира оргазъм, го прави със звуци, разсъждаваше на глас за истините режисьорът на "Професия лъжец".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5826 |20.10.2013 Лек за рак на червата откриха пловдивски учени . 10| 7617 |20.10.2013 Жената на Яне Янев абортирала . 25| 19216 |20.10.2013 Зловещо предсказание: Удря ни земетресение 10 по Рихтер . 98| 12216 |19.10.2013 Диков и Бареков си премериха документите за къщата на Плевнелиев в Халкидики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads