Реклама / Ads
0| 9030 |15.08.2022 НОВИНИ

Тошко Йорданов: В ПП е пълно с предатели - с хора от ГЕРБ и финансирани от ГЕРБ

.
Тошко Йорданов
В ПП е пълно с предатели - с хора от ГЕРБ и финансирани от ГЕРБ. Това каза по НТВ зам.-председателят на ИТВ Тошко Йорданов.
 

Имаме идея и съвсем скоро ще я научите. Ако Кирил и Асен се опитват да играят на Троянската война от Илиада, тогава коя го играе хубавата Елена? И кой е Парис? 


Нека минат изборите, да видим дали ще се състави правителство без ИТН. Задайте си въпроса защо всички говорят срещу нас.  Защото показваме лицемерието. ГЕРБ и ПП играят един и същи танц.  Защо нямаше управление когато бяхме първа политическа сила?! 

 

Има въпроси с внушения - ние се опитахме да създадем кабинет и не получихме подкрепа. За това не сме виновни ние. ДБ, ИМВ не ни подкрепиха. Когато ПП започнаха да пазаруват депутати, кой е виновен, че не можаха да излъчат кабинет?!  Желанието ни е било да се разгради модела ГЕРБ и ДПС. Ако не бе ИТН, Борисов щеше още да управлява. Не бе свален от жалката формация БСП. Преди малко този забавен човек - Божанков каза един куп глупости.  Това са хора, на които им се иска нещо да стане и бягат от реалността. 

 

Още не се знае какво ще стане. Правим това, което сме казали - това, което сме обещали. Ще си държим на думата. Казахме, че ще разградим модела ГЕРБ - и го направиха. Не по наша вина падна правителството. ПП нарушиха споразумението. Ще участваме във властта без ГЕРБ и ДПС. Не искаме да има лицемерие в политическия живот. До вчера Асен Василев казваш как не трябва да се преговаря с Газпром. Вчера врътна тялото си в друга посока. За чий интерес той отрече да се купува газ и  то по  модела на германците и италианците?

 

За чий интерес Лукойл продава горивото с един лев над реалната му стойност? Енергийният министър искаше да се приложи схемата на Германия и Италия, но Асен Василев и бил против. Финансовите потоци бяха съсредоточени в ръцете на  Асен Василев. Ако зависи от нас, щяхме да постъпим така, както постъпи Германия. Тя е пример за демокрация и там  продължават доставки от “Газпром”. Сега в България влиза само руски газ. Проверете кой е собственик на находищата в Азербайджан. 

 

Партньори можем да бъдем с ПП, ДБ и БСП. Те, ако искат да се държат по същия начин както досега, и ние не искаме да сме партньори с тях. Но те са реални потенциални партньори. От две злини, избираме по-малката.Имаше един от ПП, който каза, че сме руски подводници, явно е спал на течение. И Божанков е така. 

 

Има една група журналисти, които превръщат нещата в чист сеир. Има хора като г-н Трифонов и е ясно, че там мръсни пари няма. Има проверка и глоба. Не виждам причина Христина да не  е   кандидат-депутат. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3807 |13.08.2022 Йорданов: Петков продължава да лъже. Манталитетът му е като на Борисов . 0| 2924 |09.08.2022 Антиутопията “φ1.618” - първият пълнометражен филм на Тео Ушев тръгва по кината у нас наесен . 0| 5897 |06.08.2022 Т. Йорданов: Николов предлагал България да мине на схемата на други страни с “Газпром”. Василев отказвал . 0| 5449 |31.07.2022 Т. Йорданов: Мнозинството в бъдещ парламент зависи от възможностите. В момента помпат мускули

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads