Реклама / Ads
7| 5033 |02.07.2014 НОВИНИ

Д-р Тренчев:Спешно актуализиране бюджета на Здравната каса!

.
Искаме спешно актуализиране на парите на Здравната каса, защото има пари до 1 септември.Ние не гласувахме за този бюджет, защото казахме, че няма да стигне.това заяви в "Още от деня" на БНТ лидерът на "Подкрепа" д-р Константин Тренчев.
 

Проблемите не са само на спешна помощ София, а на цялата страна. Тази система трябва да се промени и финансира както трябва. Става нещо парадоксално. Вместо да се назначат необходимите лекари, линейки има.Хората предпочитат да се натоварват помече, да не се вземат хора.Но един лекар, ако е натоварен, ще направи грешка.

Ще искаме едно голямо увеличаване на бюджета и то да се вплете в реорганизация на процеса. Говорим за една Румъния , с което водим за борба за предпоследното място в Европа.

Първият проблем в медицината - 2 млн. които не плащат, а ползват. Това може да се покрива чрез фондове за подпомагане на тези весели хора. Второто е - огромния брой болници. Бюджетът е разчетен за 400 болници, а се явяват още. Има неефективни болници. Третото - дори елементарна електронна система да се знае кой къде е отишъл, защо е отишъл., посочи д-р Тренчев.

Борбата да влезеш във властта е да се напраявят много, бързи и безотговорни пари. Без 5-6 почтени министри, всички са влезли в политика за пари. Той затова се занимава с политика, направи своя извод Тренчев.Имаше хора на нашата маса, после станаха депутати от БСП.Имаше ченгета, десета. Те взеха собствеността.Даде им е най-големият демократ - Иван Костов, категоричен бе синдикалният шеф.

Постоянно това правят - търговия с влияние, каза д-р Тренчев по адрес на нашите политици,  коментирайки ареста на френския президент Саркози.

Решението е нова конституция, това е решението.Ако хората имат достатъчно кураж, просто трябва да изскочат всички и да решат нещата.Ако трябва да търсим нов елит.Внасяли сме хора и отвън.Г-да офицери, ако не искате да сте офицери в Париж, превземете Царицин. Е, не го превзеха.Думите са на Деникин и българинът трябва да се научи да не опява, размишлява той.

Откъде ли не изтичат парите.Хванахме една очна клиника, частна, 67 операции на перде, само един е ходил в клиниката, останалите не са стъпвали. Но им е направена операцията. Хоп пътечката, бай Кольо няма хабер, че го водят по документи. Това е престъпление. В Америка ще ти вземат и права , и лиценз.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4891 |24.06.2014 Орешарски: Няма нужда от актуализация на бюджета . 5| 4549 |23.06.2014 НЗОК иска да си актуализира бюджета . 3| 4646 |23.06.2014 Здравната каса иска актуализация на бюджета . 10| 6119 |19.06.2014 Общинският шеф в Криводол източил от бюджета половин милион?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads