Реклама / Ads
3| 4491 |15.06.2020 НОВИНИ

И ЦСКА скочи срещу проектозакона на Валери Симеонов

.
ЦСКА също се обяви против проектозакона за изменение в Закона за хазарта, внесен от Валери Симеонов.
 

Ето изявлението на "червените":


Уважаеми армейци и приятели на спорта,


Обръщаме се към цялата общественост във връзка с подготвените промени в хазартния бизнес, като изразяваме нашето мнение, че представения законопроект ще се отрази изключително неблагоприятно на пазара на труда, националния бюджет и отчисленията, които отиват за българския спорт.


С навлизането на невиждана икономическа криза след пандемията, запазването на работни места, плащането на такси и данъци към бюджета и подпомагането на спорта, са от изключително важно значение.


Ние като отговорен клуб и данъкоплатец сме много доволни от сътрудничеството с „УИНБЕТ“. Една почтена и толерантна компания, която е символ на коректност и загриженост към родния спорт. „УИНБЕТ“ има производство, което се котира в над 100 страни по света, което е и отлична реклама за изнемощялата ни икономика и позитивен имидж за страната ни като цяло.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5915 |23.05.2020 Румен Овчаров за държавните бензиностанции: От тази трънка заек няма да изскочи . 5| 5728 |07.05.2020 Общопрактикуващите лекари скочиха срещу обидите на властта към тях

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads