Реклама / Ads
0| 4440 |01.06.2022 НОВИНИ

Украински пенсионери показаха „супероръжие, разработено в биолаборатория“ /видео/

.
Източник: Youtube
Украински пенсионери показаха „супероръжие, разработено в свръхсекретна биолаборатория“, пишат киевски медии. В клип, разпространен в интернет, възрастните ентусиасти, нарекли се отряд „Джо Байдън“, демонстрират въпросното „супероръжие“.
 

<iframe width="560" height="533" src="https://www.youtube.com/embed/94RoQ-WawNU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

„След бързата загуба на превъзходство в небето ние, отряд „Джо Байдън“, с подкрепата на районните власти на Березан (край Киев) и с помощта на Украинския институт за разработка на биологическо оръжие, подготвихме достоен отговор на окупаторите. Това е най-новото оръжие, разработено в суперсекретните биолаборатории в Березан. Това е най-новото оръжие, отгледано в Березан“, казва мъж на видима възраст около 70 години.

 

Докато той говори, негови връстници изваждат пластмасова щайга с надписи, предупреждаващи за биологична опасност, и камерата показва… бяла гъска.

 

„Това е достоен воин. Най-добрият от най-добрите, който ще даде достоен отговор на (руските въоръжени сили). Това е най-добрият боец в гъшата ескадрила. Първата мишена ще станете вие, отрядите „Владимир Путин“, за да не говорите глупости“, казва още мъжът и изважда домашната бяла птица от щайгата.

 

Хората приканват гъската да кълве изображения на хора, подкрепящи руския президент.

 

„Треперете от страх. Гъската ще долети до всеки един от вас. Тя ще кацне на един ваш перваз и ще се разправи с вас“, казва още мъжът и камерата се премества към птицата, която кълве портретите на масата.

 

Още преди началото на инвазията си срещу Украйна (24 февруари) Русия обвиняваше Киев, че разработва биологически оръжия в лаборатории, финансирани и управлявани от САЩ. След старта на пълномащабната война Русия засили словесната си атака в това направление и заяви, че в така наречените разработки са били замесени синът на Джо Байдън – Хънтър Байдън – и милиардерът Джордж Сорос.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3095 |01.06.2022 Украински бежанци: Нищо не ни казват, но е по-добре от бомби и сирени . 0| 4927 |31.05.2022 МВР маха работещите пенсионери . 0| 3480 |31.05.2022 ЕК въвежда обща база с данни за украинските бежанци . 0| 3205 |31.05.2022 Лукашенко верен на Путин - благодари за десетките освободени от украински плен беларуски граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads