Реклама / Ads
99| 9377 |03.02.2012 НОВИНИ

Пл. Устинов: Ал. Петров беше във връзка с Първанов, Сакскобургготски, Филчев

.
Пламен Устинов
Връзката му с Никола Филчев не е мит; свидетел съм на десетки срещи в "Златния телец", на които бяха свидетели и 10-20 човека от НСО; много вероятно от Петров да е дошло нареждането за отвличането на Ангел Бончев.
 

Бяхме близки с Ал. Петров от 1993 г. до 2007г., обяви по ТВ 7 Пламен Устинов, един от най-близките хора до Алексей Петров, сега свидетел по делото Октопод. Вярно е, че фирма на Алексей Петров се грижеше за сигурността на Георги Първанов, преди да стане президент. същата фирма "Атлас" охраняваше и Симеон Сакскобургготски, преди той да стане премиер. Впоследствие "Ипон замести "Алфа секюрити" и "Атлас", заради скандал. Служители на двете фирми откраднали пистолет на служител на НСО и заради тези разправии Симеон Сакскобургготски се отказа от техните услуги и привлече фирмата на Бойко Борисов "Ипон", обясни Устинов.

Имало идея Петров да влезе във властта, но след атентата на басейна Спартак, това секнало. Носели се и слухове из басейна Спартак, че Петров имал отношение към атентата срещу Цветелина Бориславова, тогавашна приятелка на Борисов.

Ал. Петров посещавал Сакскобургготски, сигурно не е секнала и връзката с Първанов, връзката с Н. Филчев не е мит, аз съм свидетел на десетки срещи в "Златния телец", на които бяха свидетели и 10-20 човека от НСО. Синът му си тренирал на басейна, Филчев вечерял в ресторанта на определена маса.

Поръчката за убийството на Гриша Ганчев получихме аз и още двама души, никой не искаше да я изпълни, аз предупредих Ганчев, който ми каза, че е възможно да уведоми президента. Емил Бончев ми каза, че е имало такава среща при президента. Има връзка отвличането на Ангел Бончев с всичко това; чувал съм от устата на Петров, че възможно да стане отвличане на близък до Ганчев, за да се осъществи натиск заради бизнес. Устинов 3 пъти търсил Бончев, за да го предупреди, но двамата така и не се видели. По мойта логика е много вероятно от Петров да е дошло нареждането за отвличането на Ангел Бончев, а групата на Наглите да са го изпълнили.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 8057 |25.01.2012 Иван Драшков: Алексей Петров бе ценен за службата . 60| 5381 |16.12.2011 Г. Лозанов: Не е важно, че Ал. Петров е присъствал на заседанието на СЕМ . 56| 7472 |13.12.2011 Г. Цветанов, жертва на Октопода: Не си пожелавайте да оставате насаме с Ал. Петров . 32| 8904 |12.12.2011 СГС даде ход на делото срещу "Октопода", Алексей Петров с 8 души охрана и 6 адвоката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads