Реклама / Ads
57| 5105 |04.05.2021 НОВИНИ

Въпреки Борисовите призиви Стъки събира феновете на ГЕРБ утре

.
Горещ ще бъде утрешният ден в обществено политическия живот у нас. Причината - утре БСП би трябвало да приемат и върнат веднага третия мандат за съставяне на кабинет, парламентарно представените партии да се срещнат с президента Радев, за да обсъдят новия състав на ЦИК и да има подкрепа от феновете на Борисов въпреки днешния му призив демонстрация да няма.
 

Това става ясно от публикация във Facebook на организатора на събитието - ММА боецът Станислав Недков стъки, който събира симпатизанти на ГЕРБ пред Президентството. Междувременно се подготвя и контрапротест. "Съпротива срещу мафията" е насрочен за 9 ч. сутринта на същото място. Демонстрацията, организирана от Стъки, е обявена за 10.30 ч.

 

"Аз съм винаги бил за стабилна държава. Държава, в която се правят протести, няма шанс да върви напред. Има смисъл от протестите, но ако се върви  напред. ВМРО си направи тяхно мероприятие с Тошко Йорданов. аз съм за диалог. Демокрацията е това”, обяви днес пред журналисти премиерът в оставка Борисов.

 

Протестът на феновете на ГЕРБ е срещу последните законодателни инициативи в 45-тото Народно събрание. 

 

“Нека заменим чалгата с хоро“, призова той съмишлениците си във Facebook.

 

Ето и пълният текст без каквато и да било редакторска намеса: 

 

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, ПРИЯТЕЛИ!


Ще продължаваме ли да гледаме безучастно как червения президентски юмрук ни мачка?
Ще позволим ли след 32 години преход с преживени в началото глад, празни рафтове в магазините, купони за хляб и режим на тока, да се върнем в изходна позиция?
Ще дадем ли управлението на страната отново в ръцете на комунисти, мутри, политически хамелеони и адреналинки?


Всичко това е напът да се повтори в най-скоро време, ако ние стоим и гледаме безучастно. През 90-те мутрите бяха на улицата. Сега техните адвокатите са в Парламента и приемат закони.


Призовавам всички нормални и разумни българи, без значение от политическите пристрастия, да се обединим. В името на любимата ни България да спрем тази омраза и разединение.


Нека повече не се поддаваме на манипулациите на разединителя Радев и да поискаме оставката му.


ОСТАВКА на Радев, който накара българи да се хванат за гушите с българи. Оставка затова, че задкулисно, през нощта на Разпети петък, издаде указ, с който узакони безконтролното отваряне на секции в Турция, с което даде възможност на ДПС да удвоят депутатите се на следващите избори. По всичко личи, че е влязал в уйдурма с ДПС за подкрепа на президентските избори през есента.


Ще поискаме оставката на Радев и за отнемането ни на правото да гласуваме с хартиена бюлетина. Машините подлежат на манипулации и с тях може да бъде подменен гласа ни.
С МИРЕН И НАДПАРТИЕН ПРОТЕСТ да кажем НЕ на комунисти, соросоиди, джендъри и национални предатели.


България има нужда от държавници обединители, а не разединители и чуждопоклонници.
Утре (сряда), в 10:30ч пред Президентството!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3241 |23.04.2021 Въпреки обещанието на Гешев да не го допуска: Пребиха и ограбиха старец за 15 лв. . 14| 3868 |22.04.2021 Въпреки мораториума, Борисов отпуска по 50 лева на пенсионерите . 13| 3551 |21.04.2021 Митов се държи като заблудено дете: Борисов демонстрирал воля за крачка встрани, въпреки „тайните“ им уговорки „да се завърне“ . 36| 4734 |11.04.2021 Манолова поиска парламентарен контрол на Борисовите министри

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads