Реклама / Ads
1| 3520 |22.12.2021 НОВИНИ

Васко Тодоров: Ревността на кмета на “Люлин” е непонятна. Факт е, че работи мудно

.
Васко Тодоров
Ревността на кмета на “Люлин” е непонятна. Факт е, че работи мудно и районът е затънал в проблеми и един от тях е недостигът на места в детските заведения. Безспорно е, че едва след намесата на опозицията в СОС казусът с 23-та Детска градина започна да се решава.
 

Това каза общинският съветник от БСП Васко Тодоров по повод публикации на Милко Младенов в социалните мрежи и медиите, в които подробно обяснява защо от 2012 г. досега не е направил необходимото за възстановяване на сградата като детско заведение, но бурно отрича приносът на представителите на БСП да има развитие по темата. Дори замесва името на заместник-кмета Мирослав Боршош, който заема този пост едва от месец май тази година.

 

Тодоров припомни, че през юни 2020 г., като част от инициативата на БСП в района „Да помогнем на децата на „Люлин“ да станат достойни граждани на своя град“, той е отправил питане към кмета Фандъкова за съдбата на 23-та Детска градина. От отговора  на столичния кмет не става ясно какви са времевите хоризонти за решаване на казуса.

 

„Защо през годините министри и заместник-министри от неговата партия не са съдействали на районния кмет е вътрешен проблем на ГЕРБ, който могат да обсъдят и анализират докато си почиват от властта“, заяви общинският съветник от БСП по повод обясненията на Младенов за многократни срещи с трима министри на труда и социалната политика и техни зам.-министри с искане за по-бързо освобождаване на сградата.  

 

„А това, че по време на служебното правителство има развитие по темата, показва, че когато има желание и управленски потенциал може да се даде адекватен отговор на всеки поставен въпрос и да се намери решение на много проблеми“, категоричен е Васко Тодоров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3230 |20.12.2021 Васко Тодоров: Успяхме да върнем 23-та ДГ на децата на Люлин . 8| 3334 |16.12.2021 Васко Начев за мораториума: По късата допирателна се опитаха да си осигурят спокойни коледни празници . 4| 3217 |13.12.2021 Експертът Васко Начев: Няма много възможности за овладяване на цените на тока . 3| 4210 |24.11.2021 Васко Тодоров: Кметът на София откри неизползваем мост между ”Люлин” и Западния парк

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads