Реклама / Ads
0| 7745 |22.04.2022 НОВИНИ

Великанът Делон: Повръща ми се от сегашната епоха, всичко е фалш. Важни са парите

.
Ален Делон
Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-много ненавиждам сегашната епоха. Повръща ми се от нея! Всичко е фалш, всичко е сменено. Няма почитание към дадената дума. Важни са единствено парите. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!
 

Това казва великият френски актьор Ален Делон в обръщение към феновете си, отбелязва  испанското издание „Marca“.  Както вече стана ясно, той е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия. За нея Делон заговори още през миналата година.

 

"Искам да благодаря на всички, които ме придружаваха и ме подкрепяха през всичките тези години. Надявам се, че ще бъда пример за бъдещите актьори не само с в работата, но и с ежедневието между победите и пораженията. Благодаря ви! Вашият Ален Делон", казва той сега.

 

"Евтаназията е най-логичното и естествено нещо, което трябва да се направи. От определена възраст и време имаме правото да си тръгнем мирно от този свят без подкрепата на болница или животоподдържащи устройства", каза Ален Делон в интервю през 2021 г.

 

Легедната на  световното кино споделя, че съпругата му, която имала рак на панкреаса, е искала да направи това, но не е имала възможност. Затова той подготвя да сложи край на живота си в Швейцария, където това е позволено. Ален е помолил сина си, който живее именно в Швейцария,  да съдейства, когато моментът за евтаназия настъпи.

 

Смъртта на другата кинозвезда Жан-Пол Белмондо през миналата година съкруши приятеля му Делон. Без да крие и грам от емоцията си, той сподели: „Напълно съм съсипан. Опитвам се да се овладея, за да не правя същото като него в следващите пет часа. Нямаше да е лошо, ако си бяхме тръгнали заедно. Това е част от живота ми, който започнахме заедно преди 60 години".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 11358 |23.02.2022 Опасен вирус покоси Пловдив, болните повръщат и припадат . 14| 6173 |27.04.2021 Проф. Милан Миланов: Отвратен съм до повръщане от ситуацията, на която са поставени колегите ми лични лекари . 23| 11334 |05.01.2021 Бимбалов за Борисов и хеликоптера: Повръща ми се . 27| 6387 |25.11.2020 Почина великанът Марадона! Поклон, дон Диего!!! /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads