Реклама / Ads
0| 3627 |15.10.2018 НОВИНИ

Вижте къде „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването

.
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. На 16 октомври 2018 г. (вторник) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата.
 

На 16 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Караджа“ с. Горни Богров , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Горни Богров

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стефан Караджа“ срещу 115 ОУ.

 

На 16 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“ кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Тодор Джебаров“ от ул. „Тодор Каблешков“ до №55, магазин „Лидл“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Тодор Джебаров“ бл. 33А.

 

На 16 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Без име“ жк. „Хиподрума“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 31, бл. 32, бл. 33, бл. 34

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред 162 ЦДГ.

На 16 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводни отклонения на ул. „Боровец“ и ул. „Отдих“ кв. „Кумарица“ община „Нови Искър“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Боровец“ и военни блокове на ул. „Летец“ от бл. 1 до бл. 15

ул. „Отдих“ от ул. „Шопска“ до ул. „Заводско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Боровец“ ъгъла с ул. „Летец“; ул. „Отдих“ ъгъла с ул. „Шопска“.

 

На 16 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Панорама“ кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Панорама“,ул. „Витошки езера“, ул. „Мишова орница“, ул. „Синьо лято“, ул. „Горска ела“, ул. „Митрополит Партений Зографски“, ул. „Боримечката“, ул. „Чичовци“, ул. „Златен век“, ул. „Здравец“, ул. „Крайречна“, ул. „Каменица“, ул. „Боровец“, ул. „Еминица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бяла бреза“ ъгъла с ул. „Панорама“.

 

На 16 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Народен герой“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Народен герой“ , ул. „Любляна“, ул. „Калояново“, ул. „Букет“

ул. „Любляна“ №34 , 34 Б, търговски обекти по ул. „Любляна“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Калояново“

С понижено налягане ще бъде : ул.“Любляна“, ул. „Букет“, ул. „Войводина могила“, ул. „Народен герой“, и СУ 66 Филип Станиславов

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна“ №34Б.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 16 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Калина Малина“ жк. „Гео Милев“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хемус“ от ул. „Симеонов век“ до ул. „Светлоструй“, ул. „Калина Малина“, ул. „Горазд“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Хемус“ ъгъла с ул. „Калина Малина“.

 

На 16 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение на бул. „Илиянци“ кв. „Военна рампа“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Илиянци“, ул. „Проф. Иван Георгов“, ул. „Първа Българска армия“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Илиянци“ срещу Завод „Георги Костов“.

 

На 16 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Сашо Николов - Сладура“ жк. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Сашо Николов - Сладура“  от ул. „Асен Йорданов“ до ул. „Борис Руменов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сашо Николов - Сладура“ №5.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Отдел Комуникации на „Софийска вода”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 11396 |15.10.2018 Т. Стойчев: Къде са полицаите, които да знаят какво се случва в района, където е бягала Виктория? . 0| 3585 |14.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3753 |12.10.2018 Вижте къде ще спира токът . 5| 5066 |11.10.2018 Мотористи са нахлули в ромските квартали в Русе, където е живеел Северин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads