Реклама / Ads
7| 8106 |09.06.2008 НОВИНИ

Военният министър даде старт на почивния сезон

.
След официалното откриване на сезона и словото на военния министър Цонев в хотел „Флагман” в к.к. „Св.Св. Константин и Елена” се извиха хора под напевите на Славка Калчева. Пищният купон бе подгрят от актрисата Искра Радева.
 

„Аз съм убеден, че ръководството на агенцията и целият колектив, хората, които ще дойдат от другите агенции, ще работите с усърдие, за да могат нашите военнослужещи и служителите от Министерството на отбраната (МО) да се чувстват горди.” С тези думи министърът на отбраната Николай Цонев откри летния почивен сезон. Церемонията в петъчната вечер в хотел "Флагман" в черноморския курорт "Св. Св. Константин и Елена" беше организирана от Изпълнителна агенция "Социални дейности на МО".

министър Цонев

В словото си министър Цонев припомни, че такива церемонии по откриването на сезона са започнали да се провеждат от 2003 г., когато за първи път е била ремонтирана базата на МО в Несебър. Министърът на отбраната подчерта, че с всички тези свои действия агенцията непрекъснато допринася за повишаване социалния статус на българските военнослужещи и на служителите на МО. С вълнение той посочи фактът, че служителите на ИА "Социални дейности на МО" прекрасно си вършат работата и са сплотен колектив. След краткото си слово министърът вдигна наздравица за всички, които допринасят за летния отдих на военнослужещите, които работят в Министерството на отбраната. Той не пропусна да почете и гостите на тържеството, сред които бяха председателят на ДАМС Весела Лечева, заместник-министри на отбраната, главният инспектор на МО вицеадмирал Петър Петров, заместник-началникът на ГЩ на БА по операциите и подготовката генерал-лейтенант Галимир Пехливанов, командващи видовете въоръжени сили. Вечерта край морето продължи с веселие и много настроение. За това допринесоха с песните си Искра Радева и Маргарита Хранова, а с изпълненията си народната певица Славка Калчева накара всички да се захванат на дълго българско хоро.

ljto_08g._4.jpg
ljto_08g._7.jpg ljto_08g.jpg министърът на отбраната

Почивните домове, управлявани от Изпълнителна агенция „Социални дейности на Министерството на отбраната”, са реновирани и отговарят на международните и европейски стандарти. Те разполагат с близо 2 500 броя легла, с отлично оборудвани конферентни зали, което позволява организиране и провеждане на обучения, семинари, дискусии и конференции. През 2007 г. около 60 000 души от Министерството на отбраната и Българската армия – военнослужещи и служители със своите семейства - са използвали почивните домове и хотелите на агенцията. Frognews.bg

министърът на отбраната1
ljto_08g._5.jpg снимки Вяра Йовева

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4936 |05.06.2008 Военният министър на морски купон преди важно пътуване . 33| 7644 |28.05.2008 Министър Масларова се облажила с военни имоти, помага й офицер на прикритие . 0| 4970 |22.05.2008 Бойното кръщение на министър Николай Цонев ще е в Афганистан . 6| 4735 |13.05.2008 Свиване на разходите, препоръча министър Орешарски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads