Реклама / Ads
21| 12880 |22.08.2011 НОВИНИ

Заради любовна свада бивши авери се гърмят на "кръстовището на смъртта" в София

.
Жертвата от кървавото кръстовище Източник: Емилио Василев
Мъж е застрелян на столичния булевард „България", а стрелецът направил опит да се самоубие, уточниха от МВР. Районът е отцепен, провеждат се следствени действия. По т.нар. "правителственото трасе", по което минават колите на висшите ни управници, има десетки камери.
 

Любовна свада е причината за злокобния екшън тази сутрин на бул. България в София. Участниците в него били стари познайници, които спорели за жена. Уговорили си срещата предварително, за да си изяснят отношенията в триъгълника. Стрелецът, Мартин, е бивше гадже на момичето, което понастоящем ходело с убития Георги, разказаха източници на Frognews.bg, запознати с историята. Единият бил студент в Техническия университет в София, а и двамата се занимавали с тунинговане на леки коли.

Напомняме, че кървавият инцидент е станал около 8 часа в днешния понеделник сутрин. Два леки автомобила, „Лада" и „Опел Вектра", спрели един до друг. След като разговаряли помежду си за кратко, единият от водачите извадил пистолет и застрелял водача на другия, след което направил опит да се самоубие със същото оръжие. Мъжът е в тежко състояние. Откаран е в болница. Той е приет с тежка огнестрелна рана в главата, в кома, в много тежко състояние и с опасност за живота. В момента му се прави скенер и са назначени допълнителни изследвания.

 


Престрелката е станала на кръстовището на бул. „България" и „Гоце Делчев". На мястото има полиция и районът е отцепен.  Двамата мъже са на възраст около 20 и 22 години.

 

Това е трасето на властта или "правителственото трасе", по което минават колите на висшите ни управници. То е снабдено с десетки видео камери, които би трябвало да са заснели стрелбата тази сутрин.

 

На същото кръстовище преди няколко години бе убит 40-годишният Филип Павлов Найденов-Фатик, чието име се свързва с наркотрафика и трафика на крадени луксозни коли. Той е син на покойния оръжеен търговец Шабан, контактувал дори с Тодор Живков и използван от тайните служби за различни незаконни търговски дейности на комунистическото правителство.

Една отсечка по-надолу,  на бул. "България" и "Димитър Несторов" през октомври 2005 г. бе убит банкера Емил Кюлев, съветник на президента Георги Първанов.

 

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4909 |11.08.2011 ЕРП-тата в задънена улица заради решения на ДКЕВР . 13| 5215 |27.07.2011 Семейство в Кърджали ще се пали заради апартамент . 2| 4960 |22.07.2011 Бивши военни гепили кабелите в Ямболско . 4| 5428 |22.07.2011 Русия праща НЕК на съд заради АЕЦ "Белене"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads