Реклама / Ads
14| 11634 |06.12.2022 АКТУАЛНО

П. Бояджиев: Двамата мошеници Радев и Борисов в истерия бълват змии и гущери срещу Асен Василев и ПП

.
Ппетър Бояджиев
Днес двамата мошеници Радев и Борисов, са в истерия и бълват змии и гущери срещу Асен Василев и ПП. Отвратителни, нагли, лъжливи и каквото си помислите още. И защо го правят, ами защото Асен имаше куражът да каже публично, че Борисов и Радев са един тандем и той се управява от един чорбаджия, Москва.
 

И нека да дообясня. Не само, че Радев и Борисов са пуснати като кучета да лаят срещу Асен и ПП се срещат, но те са и в ежечасна топла връзка помежду си. Ето как. Виждате ли този руски гражданин и почетен консул на Русия, Георги Гергов, в ляво на снимката точно срещу Румен Радев в дясно. Той е в ежедневна координация с Бойко Борисов по кадровите въпроси. Същият Гергов е в ежедневна комуникация с Копринков, който е натоварен от Радев да поддържа тази топла връзка. А Копринков е всеки ден и всеки час при Радев. Той му е секретар по вътрешната политика.


Та Асен имаше куражът леко да повдигне завесата за тази долна мутренска завера. Та да ви е ясно колкото повече злоба и омраза виждате да сеят Борисов и Радев срещу Асен, толкова по-добре той си върши работата във ваша полза. И да не пропуснете, Гергов пък е в денонощна връзка с Митрофанова. Ако и сега не ви е станало ясно то никога няма да ви стане.

 

Петър Бояджиев




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7070 |23.05.2020 Никола Бояджиев: Орденът с имената им е още един поклон пред делото на Светите братя . 19| 17121 |27.03.2018 Методи Андреев пред Фрог: Бойко Борисов има комплекси от двамата диктатори – Ердоган и Путин . 0| 8117 |12.06.2007 Звезда на небето вече носи името „Стефка и Ники”, Сергей Бубка изпрати огромен букет за двамата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads