Реклама / Ads
2| 6099 |15.06.2007 АКТУАЛНО

Хетеро, бисексуален и гей от Placebo за втори път забиват у нас

.
Хетеро, хомо и бисексуалните британци - Хюит, Олсдал и Молко изнасят концерт в Зимния дворец на 18 юни от 20.00 часа. Мрачната и меланхолична музика ще стигне до родните меломани, при предишната си визита в деня на концерта на групата почина легендата Джони Кеш. Тримата музиканти отново наблягат на рока и електрониката и имат отлични впечатления от българската публика.
 


  Алтернативната рок–група Placebo е основана в английската столица Лондон през 1994 година, в момента актуални нейни членове са Брайън Молко, Стефан Олсдал и Стивън Хюит, а в различен период от време в нея са участвали Роберт Шултцберг и Ксевиър Ройд. Идеята за формирането им обаче възниква в Люксембург, а в самото начало се подвизават под името Ashtray Heart.
Placebo влизат в устата на медиите със сексуалната ориентация на музикантите – Стефан Олсдал е заклет гей, Стивън Хюит не крие предпочитанията си към готините мацки, а Брайън Молко се облизва по посока и на двата пола. Освен сексуалните си предпочитания, които тримата демонстрират с охота насам–натам, не по-малко скандално е и тяхното отношение към дрогата. Молко е споделял, че употребява ободряващи наркотици без хероин.   Техните парчета „Nancy boy” и „Pure Morning” влизат и се задържат сравнително дълго в Топ 10 на Албиона. В творческите си изяви имат и две парчета, изпълнени съвместно с Дейвид Боуи. На 17 януари 2006 година в Интернет по странен начин се появява техният 5-и поред албум, почти два месеца преди насрочената  муplacebo.6_col..jpg официална промоция. Албумът  „Meds” е записан в продължение на 8 седмици в Лондон и отбелязва своеобразно 10 годишнината на Placebo. Често пъти в текстовете на песните на групата могат да бъдат открити историйки за това, как разни хора получават халюцинации, защото не са си взели лекарствата, разхождат се с мътен поглед или пък текстове за любовта, загубата, объркването и отмъщението в човешкия живот. Издатели на  албумите на Placebo са компаниите EMI , Caroline Records  и настоящата Virgin Records. "ФН"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 1273 |28.03.2024 Politico: Дезинформацията се превърна в най-голямата заплаха за честността на изборите . 25| 5762 |27.03.2024 Дойче веле: Руските наказателни колонии - новият Гулаг . 29| 2780 |26.03.2024 Избори! ГЕРБ отхвърли предложението на ПП-ДБ за правителство с втория мандат . 1| 10954 |26.03.2024 Meduza: 10 въпроса, на които няма отговор три дни след атентата в Крокус

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads