Реклама / Ads
1| 8279 |27.02.2008 АКТУАЛНО

Изложение за абитуриентите или само за женския каприз

.
Традиционното изложение за абитуриентски костюми остави огромно разочарование сред момчетата с единствения си щанд за мъжки облекла. Според дизайнерите това се дължало на ниския интерес от страна на силния пол.
 

И тази година тенденцията за разголени абитуриентски рокли с дълга цепка отпред се запазва. Според един от дизайнерите за модерен цвят тази година не може да става и дума, тъй като „за всяко момиче подхожда напълно различен нюанс, който зависи от очите, кожата и косата.” Цените са разнообразни – от 100-150 лв. до космическите 800 лв., в зависимост от това, колко пари ще се отскубнат от семейния бюджет. Това обаче не е кой знае каква пречка за бащи и майки, които са решили именно в този ден да угодят до последния детайл на вече порасналата дъщеря. По-находчивите пък могат да блеснат в най-хубавата си вечер с ръчноизработени на една кука плетени уникати, които след това влизат в употреба и при много други поводи. Различното тази година са дамските бижута. Според продавачите все повече се търсят колиета, гривни  обеци от седеф и мъниста пред скъпарските златни и сребърни украшения. Подобно колие например варира между 25 и 35 лв., а при закупуване на пълния комплект дори е предвидена 10-процентна отстъпка.

Какво обаче могат да кажат момчетата, след като на изложението имаше един единствен щанд с мъжки костюми, като аксесоари дори липсваха. От щанда ни казаха, че самото търсене е доста по-ограничено, „но все пак и мъжете имат своите претенции, особено, ако с тях са майки, баби, гаджета и др.” Те обикновено се насочвали към райето, което за 4-та поредна година държи първото място по популярност. Особена мъжественост придава по-отвореният ревер, в стил Джеймс Бонд, който отново навлиза постепенно на модния пазар. Официалната вратовръзка пък е заменена с къса връзка до пъпа, завързана на фишу. Сакото пък се закопчава с едно копче. Цената на пълен комплект мъжки принадлежности излиза около 250 до 300 лв. А ако имате повечко пари, винаги ще намерите подходящото място къде да ги изхарчите. Но както каза един от дизайнерите:” Не пишат глоби за по-евтини костюми”.

img_2051.jpg
bal_2.jpg bal_1.jpg img_2055.jpg img_2065.jpg img_2082.jpg img_2094.jpg снимки Вяра Йовева

Васил Василев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6698 |27.02.2008 Изложение за абитуриенти или само за жени . 0| 7693 |27.02.2008 Наоми Кембъл спешно влезе в болница . 0| 5781 |25.02.2008 Липсата на официална национална доктрина събра експерти и политици . 0| 5666 |25.02.2008 В Холивуд все още има място за старите кучета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads