Реклама / Ads
0| 35219 |29.05.2009 АКТУАЛНО

Мерилин Монро открита в Бургас?!

.
Мария Илиева възроди легендата с много сексапил, грация и флирт.
 

Мерилин Монро събра каймака на черноморското общество в петзвездния Гранд хотел Поморие, където преди броени дни се състоя третият конкурс „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”, провеждащ се с помощта на дамските цигари Merilyn Slims. 15 от най-красивите бургаски момичета пресъздадоха легендарната блондинка с много секси грация, съблазнителни усмивки и класическите бели рокли. Наследничка на незабравимата по своя маниер и страстно пушеща покровителка на мъжките сърца – Мерилин стана 19 годишната абитуриентка Гергана Чакърова от гр. Поморие. Тя получи голяма парична награда, ръчно изработено бижу с лика на Мерилин Монро и weekend в петзвезден хотел. Всички останали участнички в конкурса бяха специално наградени от Merilyn Slims.
 


В грандиозното шоу-спектакъл взеха участие русокосата фолк фурия Андреа и българската Мерилин Монро – Мария Илиева. Те изпълниха най-големите си хитове и буквално вдигнаха залата на крак. Според непотвърдени слухове, Мария Илиева има нов приятел, който се е настанил в луксозния хотел с нея и я е докарал с много скъпо бяло Порше. Очевидци твърдят, че организаторите до последно са били на нокти дали русата звезда на „Пайнер” ще се появи, след като е закъсняла за конкурса. Макар и в последните минути, Андреа пристигна с чисто нова спортна кола в компанията на приятеля си Кубрат и дори журира в конкурса. Дочухме, че двамата са били задържани от полицията край село близо до Варна заради превишена скорост и неизправна документация на колата. Ръководителят на екипа на организаторите беше бесен – „заради крайпътните си страсти Андреа едва не провали събитието!”.

Мария Илиева: Искам да направя нещо с Мерилин



- Какво мислите за Мерилин Монро?
- Мерилин е символ на светското мислене, на таланта, на женствеността, на сексапила, на дързостта на цяла една епоха. Няма съмнение, че тя е една от жените, променили най-много света и дали нов смисъл на усещането за жена. Неслучайно образът и е използван както за шикозни дизайнерски модни колекции, така и за символ на ултрамодерната марка “Merilyn Slims”

- Какъв би бил имиджа, начина на живот, стила на Мерилин Монро ако тя бе живяла днес?
- Мерилин е олицетворение на модерна и успяла жена и в днешно време тя би била звезда, въпреки силно променените условия и стандарт за живот. Мерилин е наистина култова и ако тя беше наша съвременничка, аз бих искала да направя артистичен проект съвместно с нея.

- Мерилин е била известна като най-сексапилната жена, покоряваща мъжете само с начина по-който пуши. В това ли се крие ключът „Да бъдеш Мерилин”?
- Чарът, позитивното излъчване, усмивката и невинният флирт са тайните женски трикове, които всяка жена използва и които ни правят една малка Мерилин. Определено ни е нужна и бяла рокля, малко вятър и секси цигара. Тази вечер видях много Мерилинки, защото в конкурсът имаше всичко - имаше чар, бели рокли, дълги крака, секси цигари „Merilyn Slims” и разбира се много флирт.

- Какво бихте нарекли „Усещане за жена”?
- Споменът, мечтите, фантазиите и аромата на ванилия които оставя една жена, когато излезе от стаята. Това за мен е „Усещане за жена”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 13519 |15.05.2009 Мерилин превзе морската ни столица . 1| 18189 |27.04.2009 Споменът за Мерилин възкръсна в Пловдив . 2| 8001 |13.10.2007 Пол Маккартни и Хедър Милс влизат в открита съдебна битка през февруари . 1| 9962 |07.08.2007 Мерилин Менсън купувал скелети

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads