Реклама / Ads
1| 13570 |15.05.2009 АКТУАЛНО

Мерилин превзе морската ни столица

.
Аксиния и Камелия в пищно шоу-конкурс възраждат спомена за филмовата легенда
 
Уникален шоу-конкурс възроди усещането за сексапил, женственост и обаяние в образа на Мерилин Монро в четвъртък, 14-ти май, в гр. Варна. Втория кръг на националния конкурс „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена”, осъществяван с подкрепата на дамските цигари “Merilyn Slims”, възкреси блясъка на Холивуд на родна сцена и събра над 140 гости в луксозната атмосфера на „Грандхотел Варна”. Участничките в състезателната част бяха 15 секси момичета, като задачата им не бе никак лека – те трябваше да пресъздадат великата Мерилин чрез серия задачи, имащи за цел да разкрият тяхната артистичност, красота и умения за флирт.

Бурни овации предизвика един от туровете, в който момичетата дефилираха с рокли, специално ушити за спектакъла от „Миро Фешън”. Всяко едно от момичетата се справи чудесно и заслужено получиха специални подаръци от “Merilyn Slims”, но короната бе само една и тя се присъди на Росица Тонева на 25 години от гр. Варна. В пищния спектакъл се включиха и фолкдивата Камелия и обещаващия поп-талант Аксиния, които освен като звезди на сцената се проявиха и като ценителки на красотата, тъй като имаха места и на масата на журито. Участие взеха и момчетата от „Максимус бойс”, които пък се погрижиха да нажежат страстите на дамите в залата. Сред гостите, оценили по достойнство шоуто беше и Владимир Вишански, продуцент на веригата "Planet Club". Фурор предизика появата на Аксиния, която напълно в духа на холивудската легенда Мерилин, пристигна със специално нает самолет.



След края на спектакъла умопомрачителната Камелия заяви, че това е едно от най-бляскавите събития, на които е присъствала и че ако преди години секс-символът Мерилин Монро е имала под ръка и най-секси цигарите “Merilyn Slims”, със сигурност тя е щяла да покори поне още двама президенти.

"Аксиния - "Искам да съм Мерилин"

"Сексапилната брюнетка разкрива тайни за своята красота"

- Каква е тайната на твоята красота и каква според теб е била тайната на красотата на Мерилин Монро?

- Тайната на моята красота е позитивното излъчване. Няма как да се постигне успех без да си добър и усмихнат. Мерилин Монро също винаги е била усмихната. Именно в това се крие нейния сексапил и позитивно излъчване.

- Мерилин е била известна със секси жестовете, които е правела докато е пушила. Дали това е било ключа?

- Сигурна съм, че това е било така, защото цигарата я е правила много по-привлекателна и желана от мъжете и това се знае от всички. Еротиката, която е излъчвала, когато е поднасяла цигарата към устните си е била невероятна.

- Ако беше Мерилин, кои 3 неща би направила?

- Определено щях да съм руса, да имам бенка и щях да си намеря някоя шахта, от която излиза топъл въздух, който да ми вдигне секси полата. Всичко това в комбинация с цигара би ме направило още по-привлекателна. Разбира се и цигарите трябва да са секси – моят избор е “Merilyn Slims”



- Какво е за теб усещане за жена?

- Позитивна нагласа към живота, талант, сексапил, завладяващ начин на общуване с мъжете, грациозност. Ако трябва, обаче, да го материализирам с една дума – това безспорно е “Merilyn Slims”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 18241 |27.04.2009 Споменът за Мерилин възкръсна в Пловдив . 1| 7400 |11.08.2008 Виктория Бекъм и Ева Лонгория превземат Лас Вегас с нова игра . 12| 5643 |22.07.2008 Корумпираната столица . 1| 6655 |21.04.2008 Вело и пешеходно шествие превзема София в „Деня на Земята”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads