Реклама / Ads
1| 18189 |27.04.2009 АКТУАЛНО

Споменът за Мерилин възкръсна в Пловдив

.
Преслава и МАКСИМУС нагорещиха залата, в която се проведе уникален конкурс
 

На 23-и април, четвъртък, се състоя уникален по рода си конкурс за красавици, въплъщаващи се в образа на богинята на филмовото изкуство Мерилин Монро. Конкурсът се проведе в Пловдив под надслов „Да бъдеш Мерилин – усещане за жена” и бе спонсориран от най-актуалната марка дамски цигари на родния пазар “Merilyn Slims”.

Общо 15 участнички се бореха за титлата и признанието за най-добра превъплътила се в Мерилин жена. Всички те се справиха блестящо със задачата да възкресят усещането за жена, което е носила русата легенда на Холивуд, но короната бе присъдена на Гея Антонова, на 19 години. Въпреки това всички претендентки получиха специално подготвени награди от спонсора “Merilyn Slims”.

На пищното шоу бе събран елитът на града, а за доброто настроение на гостите се погрижиха Преслава и балет МАКСИМУС.

Преслава също така бе и част от журито, в което участие взе и великолепната Асдис Ран, която даде и специално интервю за това какво е да си Мерилин и да носиш блясъка на успеха. Тя сподели, че в голяма степен отдава заслугата на това, че пуши цигари “Merilyn”, които единствени й доставят истинско усещане за жена.



Интервю с Асдис Ран – Топ модел от Исландия (ICE QUEEN), член на журито


1. Как се чувствате като Мерилин Монро?

Чувствам се секси и това ми харесва!

2. Каква е тайната на Вашата красота и каква, според Вас, е била тайната на красотата на Мерилин?



Мисля, че тайната на Мерилин е в изключителния сексапил, който лъха от всяка нейна снимка; освен това очите и са невероятни, тялото и е апетитно закръглено и секси, а и всички тези жестове, който е правила докато пуши – тя е била истинска икона!
А тайната на моята красота е моята майка! (смее се)

3. Мерилин е била известна като пушачка и всички мъже са се възхищавали на нейните секси жестове, докато го прави, както казахте и Вие. Мислите ли че това също би могло да е било ключ към успеха й?

Със сигурност е имало нещо специално в нея. Мисля че тя е флиртувала едновременно и с цигарите, и с мъжете и това я е направила незабравима.

4. Мислите ли че усещането за жена се нарича Мерилин?

Мерилин е изключително женствена и секси, така че да, тя е перфектната еманация на усещането за жена.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 6579 |29.01.2009 Най-добрите филми от проекта „Цветята на Корана” гостуват в Пловдив . 2| 5079 |09.12.2008 Никол Кидман идва в Пловдив като посланик на добра воля на ООН . 2| 5548 |19.09.2008 Миланската филхармония с двучасов концерт в Пловдив . 17| 8810 |10.04.2008 Битата учителка по английски в Пловдив набедена за виновна от родител

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads