Реклама / Ads

27| 3051 |06.02.2021 АКТУАЛНО

Откриха офиси на Републиканци за България в Монтана и Бяла Слатина

.
Откриха офис на Републиканци за България в Монтана в присъствието на председателя и зам.-председателя на партията Цветан Цветанов и Павел Вълнев, както и на временния областен координатор Камелия Кирилова.

„Заедно с вас откриваме партийния ни офис в Монтана, събрали сме се хора на различна възраст, с различен житейски опит и различни професии и социален статус. Обединени сме от желанието ни да направим всички населени места на територията на област Монтана - добри и уютни места за живеене за нас, децата и внуците ни“, каза временният областен координатор за Монтана.

 

„ПП „Републиканци за България“ ни дава възможността да постигнем тази промяна, а тя е належаща във всички сфери на държавата – в правителството, държавната администрация, общините, в образованието, здравеопазването, съдебната система и в националната сигурност.

 

Затова е нужно реално участие в политическия живот – добри резултати, позволяващи на Републиканци за България да влезе в парламента, а защо не и в правителството“, заяви Камелия Кирилова.

 

Зам.-председателят Павел Вълнев изрази разочарованието си, че се отнема правото на българите зад граница да гласуват и управляващото статукво ГЕРБ-ДПС е направило всичко възможно този процес да е толкова труден, че се е превърнал в почти невъзможен.

 

Цветанов и Вълнев проведоха работни срещи със симпатизанти и членове в общините Мизия и Враца.

 

По-късно откриха и офиса в гр. Бяла Слатина в присъствието на временния областен координатор за Враца – Тодор Тодоров.

 

„В никакъв случай няма да ни е лесно, но хората, които сме се събрали тук сме преминали през много трудности, така че знаем какво да правим тогава, когато е трудно, за да можем да се поздравим с краен успех!“, каза Тодор Тодоров.

 

Цветан Цветанов изрази радостта си от факта, че все повече млади хора взимат участие в дейността на ПП „Републиканци за България“. „Предимството ни е, че в нашата партия даваме равен старт на абсолютно всички, независимо кой на каква възраст е, кой какъв пол е и сме „за“ етническата толерантност и всеки да има възможността да се изразява и участва активно в политическия живот на партията“.

 

След откриването бе проведена среща, на която бяха обсъдени актуални теми – предстоящите парламентарни избори, гласуването на българите в чужбина, демографската ситуация и политика, тежките проблеми както в община Бяла Слатина, така и за цялата област Враца.

 

На въпрос, свързан с гласуващите българи в чужбина, Павел Вълнев отговори, че ако се въведе електронно гласуване около 2 млн. сънародници ще бъдат улеснени да упражняват правото си на глас.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 14| 2832 |04.02.2021 Републиканци за България – Благоевград организира кампания „За по-красиви градове и села в област Благоевград“ . 7| 3093 |02.02.2021 Републиканци за България - Ямбол разкриха опит на кмета Ревански да даде без търг 660 декара земя на съмнителна фирма . 7| 3180 |01.02.2021 Във Видин бе учредена общинска организация на ПП „Републиканци за България“ . 12| 3242 |25.01.2021 Републиканци за България-София-град стартира кампания по залесяване на 5000 дръвчета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ