Реклама / Ads
0| 11937 |30.10.2008 АКТУАЛНО

Шоуто “Live From Buena Vista–The Havana Lounge” 3-та година по света

.
Харизматичните Julio Alberto Fernandez и Teresa Garcia Caturla – не слизат от сцената въпреки седемдесетте си години, досега са изнесли близо 400 представления.
 


Истински герои се оказаха звездите от шоуто “Live From Buena Vista – The Havana Lounge” - Teresa Garcia Caturla и Julio Alberto Fernandez, които са на сцената почти всяка вечер от близо три години насам. От края на март 2006г, когато стартира шоуто, до сега тe имат около 400 представления и то на различно място всеки път. Едва ли магнетичният Pio Leyva от Buena Vista Social Club, който е един от инициаторите на шоуто, е прогнoзирал толкова дълъг живот на ”Live From Buena Vista-The Havana Lounge”. И въпреки, че си отиде точно преди старта му – неговият дух и усмивка се усещат и докосват от сцената по време на шоуто. От там, ще ни погали още и завлядяващият глас на Julio Alberto Fernandez от Buena Vista Social Club и на звездата на групата Afro Cuban All Stars - Teresa Garcia Caturla. Неочакван успех, силни емоции, традиционни кубински ритми, дълъг път и симпатични дълголетници – всичко това е част от запазената марка на Buena Vista.
Шоуто, което навсякъде е посрещано с пълни зали и огромно вълнение, очакваме отново в София на 6-ти февруари 2009г. в зала1 на НДК.
Изглежда без да подозира, великия Компай Секундо е начертал пътя на Buena Vista в текста на емблематичната “Chan-Chan”. В нея се пее: „От Алто Седро отивам към Маркан, пристигам в Куето и после продължавам към Маяр”. Няма съмнение, че това наистина е съдбата на пътуващите кубински музиканти – без умора да разнасят по света музиката и енергията си.
havana_lounge_088_.jpg “Live From Buena Vista – The Havana Lounge” отдавна няма нужда да доказва своята класата, да показва етикет или марка. Нестихващият интерес, който съпровожда дългия му път и емоциите, които носи на феновете още с първият акорд, са точната мярка и доказателството за всичко това. В София, шоуто идва по покана на Жокер медиа и Stella Artois на 6-ти февруари 2009г. в зала1 на НДК. Билети се продават на касите на Билетния център в НДК, в мрежата на Ticketstream.bg, Office 1 Superstore и Eventim.bg. - цена от 20 до 70 лв.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7143 |29.10.2008 Триумф на Националната опера и балет в Япония . 23| 11609 |28.10.2008 Започват мръсни игри с бебета ин витро . 3| 5890 |28.10.2008 Уволниха 75 журналисти от Los Angeles Times . 6| 6106 |28.10.2008 International Herald Tribune: Има опасност България да стане поучителният разказ за ЕС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads