Реклама / Ads
59| 12109 |13.08.2020 АКТУАЛНО

Цветан Цветанов: Борисов няма да подаде оставка, подкрепям протестите

.
Цветан Цветанов
Борисов може да бъде в парламента, но няма да подаде оставка. Подкрепям исканията за оставка, защото обстановката е тревожна. Подкрепям оставката на Борисов и правителството. Трябва да се търсят и законодателни процедури за оставка на главния прокурор. Това заяви Цветан Цветанов.
 

Дали Борисов стои зад хора, които не дават на хората да изразят личното си мнение? Говоря за възможността от включване на държавния апарат , заради което хората са притеснени. Ще кажа името на Тодор Тодоров в Силистра. Обажда се на хората и всеки трябвало да си направи равносметка. Във Варна министър Кралев се интересува, кои се срещат с мен. Иска информация за мен, обясни бившият втори в ГЕРБ.

 

Имам различна ценностна система от Борисов, посочи той. Всеки определя своята ценностна система. ценностните ни системи с Борисов се разминават, допълни той.

 

Цветанов обяви, че не е посещавал помещенията, където премиерът Борисов държи пари и пистолет. По думите му, кадрите с пачките изглеждат достоверни. Според него снимките не са правени от мъж.

 

На записите, които чух, гласът е на премиера, смята той. Според него е имало ситуации, в които е бранел премиера, без да е сигурен, че е прав.

 

Въпреки всичко Цветан Цветанов заяви, че не се чувства предаден от премиера и напомни, че в живота всеки избира своя път. „ Аз съм простил всичко. Обида в мен няма“, обясни още той.


Относно твърдение, че Борисов сам си е избрал Сотир Цацаров за главен прокурор, Цветанов заяви, че не знае такова нещо. А във връзка кой е избрал сега Иван Гешев, той каза, че това е направено от ВСС.

 

Във връзка с това дали е имал очаквания, че няма да бъдат открити незаконни неща в сделката му с апартамента, Цветан Цветанов обясни, че винаги е действал спрямо законите.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 16469 |11.08.2020 Димитър Димитров: Президентът да разжалва Бойко Борисов в звание ”редник” . 16| 16683 |07.08.2020 Калин Тодоров: Борисов пропусна шанса да си отиде с мир . 118| 33681 |29.07.2020 Борисовият глас за президента: На прост човек к*р се набива, Томиславе . 38| 9185 |25.07.2020 Иво Мирчев: Борисов стана Орешарски, излиза се през задния вход

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads