Реклама / Ads
22| 31301 |21.12.2017 АКТУАЛНО

Цветанов шокира с нов словесен ”бисер”. И това нещо ни управлява!

.
Реакцията на Джим Кери след като чу думите на Цветанов...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пръсна в публичното пространство нов словесен ”бисер”, този път в парламента. Вторият след Борисов намекна, че трябва да се търси отговорност от хора, които правят внушения за работата на службите.
 
В смисъл, че там не всичко е наред. Сложната мисъл Цветанов съчлени на заседание на парламентарните комисии за контрол на специалните разузнавателни средства и службите и по вътрешна сигурност и обществен ред. На заседанието за пореден път този месец бе изслушан председателят на Националното бюро за контрол на СРС Бойко Рашков.

Ето какво каза Цветанов:

 

"За това колеги, моля ви, нека да се придържаме към уважение, респект към институциите. Всеки един да изложи своите аргументи, но нека те да не бъдат с политически отенък и съм убеден, че това, което ние можем да направим, народните представители, на база това, което бихме чули като дефицит, ако има такъв или някакъв правен вакуум, ние да направим всичко възможно да обединим усилията си да направим законодателство, което даде пълна гаранция и да няма абсолютно никакви опити за внушения по тема "Сигурност".

 

Натурален Цветанов.                                   

Снимка: БГНЕС

 

Няма друг народ в света, който да търпи унижението, такъв човек да е част от управлението на страната.

 

Няма изобретен досега тъпомер, който може да отчете вредата от облъчването с подобни изрази. Няма и наука, която да обясни, защо си причиняваме това.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5520 |21.12.2017 Йотова: Цветанов да се извини на Радев . 35| 11811 |17.12.2017 Цветанов ескалира войната с президента, нарече го национално безотговорен . 1| 4230 |15.12.2017 Цветанов отрече коалицията да се клати

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads