Реклама / Ads
0| 5230 |19.04.2016 АКТУАЛНО

Военният съюз: Политическата ни класа е импотентна

.
Преди няколко дни в София се проведе учредителната конференция на поредната /трета/ турска партия у нас – ДОСТ, начело с бившия председател на Движението за права и свободи Лютви Местан, съобщават в нарочна декларация от Националния съвет на Военния съюз.
 

И още: На нея присъства и турският посланик  Мехмед Гьокче, който напоследък използва дипломатическия си статут, за да се намесва във вътрешните работи  на България. Специално за случая пристигна и делегация от Анкара, в чийто състав  бе и заместник-председателят на представената в Меджлиса Партия на националистическото  действие – Семир Ялчън. Тази партия е пантюркистка и панислямистка организация, създадена от неофашиста полк. Алпаслан Тюркеш – създател и на терористичната групировка „Сивите вълци“.

 

От трибуната в зала номер 3 на Националния дворец на културата Семир Ялчън направи груба провокация спрямо нашата държава, заявявайки с арогантно високомерие, че навсякъде, където се говори  турски език, тези райони трябва да се приемат като част от Турция... Обществото ни очакваше адекватна  реакция от българските институции срещу тази поредна провокация на Анкара и нейните емисари.

 

Вместо това президентът Росен Плевнелиев, премиерът Бойко Борисов, председателката на парламента Цецка Цачева и външният министър Даниел Митов  странно  замълчаха. Поведението им не може да се охарактеризира по друг начин, освен като позорно! И като обида към балгарското национално  достойнство и нашата историческа памет!.. Единствено вицепрезидентът Маргарита Попова изрази публично своето възмущение от случилото се на въпросната конференция.

 

Васалният, слугински манталитет на днешните  управляващи  у нас отдавна не изненадва никого. Тяхното верноподанно послушание към инструкциите от Вашингтон, Брюксел или Анкара обаче се превърна в заплаха за националните  интереси, за сигурността на държавата, изправена и пред опасността да бъде разпокъсана на автономни  области и мюсюлмански анклави.  Въпреки пропагандните пиар акции на властимащите по разни поръчкови медии, истината е, че България се намира в икономически, социален и доховен колапс, а демографската катастрофа  е в състояние да ни заличи като нация – нещо, което се твърди и в изследванията на авторитетни западни организации и в доклади на ООН.

 

Има и друга истина и тя трябва да се назове ясно: Днешната  т. нар. политическа класа у нас е импотентна. Сегашните парламентарни  партии и техните  лидери са изхабени, управленски безсилни, а в редица случаи – и корумпирани. Те не само не могат да измъкнат страната от тресавището на 25-годишния криминален преход към криворазбрана  демокрация, но се явяват и пречка за това. Нещо повече –  антинационалната, васална политика   на управляващите към някои чужди столици се превърна в откровено предателство на националните интереси. Ето защо Независимият национален съвет на офицерите в България смята, че се нуждаем от нов политически проект, от ново политическо движение, начело с   неопетнени лица, способни да променят изцяло сегашното статукво и да спасят нашата многовековна държава – ако не искаме тя да се превърне утре в географско понятие от миналото, предупреждават от Националния съвет на Военния съюз..

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5797 |11.06.2015 Военният министър опроверга Ройтерс . 18| 9724 |26.02.2015 Коритаров за Фрог: Политическата съпруга на Първанов му сложи рога с Борисов . 7| 8705 |29.09.2014 Мистър "Майонеза" очаква да го гръмне военният министър . 5| 8330 |03.09.2013 Смях и упадък от класациите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads