Реклама / Ads
4| 5751 |15.12.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Депутатът А. Зафиров: Щях да се обеся, ако бях Ненчев!

.
Атанас Зафиров
Депутатът от БСП Атанас Зафиров изрази остро възмущението си от състоянието на армията, след като разбрал, че Динко Вълев е направил дарение на военни. Реакцията на народния представител е провокирана от репортаж, който разказва как прочулият се като ловец на мигранти е дарил части за развален автобус на ямболско военно поделение.
 
По този повод Зафиров написал във Фейсбук: „Гледам клип на ямболската телевизия Ера. Гледам и не вярвам на очите си: майор от българската армия, поделение 54 100 – Кабиле, казва буквалното следното : ”Като малките деца започнахме да вярваме в чудеса, благодарение на господин Вълев (Динко Вълев – да, същия герой), който безвъзмездно направи едно дарение към българската армия”.

Вълев дарил от автоморгата… двигател и джанти за автобус, който бил развален от месец и военните нямало с какво да се придвижват до границата, и не можели да изпълняват и другите си мисии !?!

Чудото станало, докато военните обикаляли по автоморгите (!?) да търсят части. И майорът докладвал на командира на бригадата, че това е единствения човек, който е патриот в Ямбол ! И до него г-н Вълев по анцуг, с ръце в джобовете и тарикатска усмивка ! И другото не ми се разказва – срам ме е ! Бедна ми, бедна българска армийо !
Бедни ми майоре, повярвал на стари години в чудеса ! Бедна България, дето чака г-н Вълев да ни спасява войската ! Господ да ни е на помощ ! Ако бях министър на отбраната, щях да се обеся на портала пред поделението в Кабиле!“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3970 |15.12.2016 Военен самолет закара спешно 4-месечно бебе до Виена . 0| 4833 |14.12.2016 Депутатът Красимир Янков : Румен Радев да ревизира НСО . 0| 3820 |13.12.2016 Поредно заседание срещу депутатът бат Сали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads