Реклама / Ads
46| 5558 |10.07.2008 НАРОДЕН ГЛАС

Из дневника на Емел Етем

.
В интернет от няколко дни се разпространява шеговита версия за това, какво е правила министърът на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем по време на взривовете в Челопечене.
 
6,28 сутринта - Нещо гръмна. Много важно. Да си гърми.

6.40 сутринта ? Пак се гърми. Аман бе, човек не може да си поспи!

7.00 сутринта ? Гърми и не спира. Досадно. Къде ми е закона, че да си почета докато ми правят прическата и да си подбера тоалета.

7,30 сутринта ? Фризьорката ми е притеснена нещо. Били гръмнали 2000 тона...

нещо си там. Дреме ми, нали в моя си закон не го пише.

7.40 сутринта ? Сергей ми звънна. Нещо му съборило кафето.Пита, знам ли нещо.От къде да знам пък аз.Не знам, естествено.. И фризьорката нищо не знае.Пита ме мене.Лигла.

8..00 сутринта ? Някакъв военен ми звъни, Обяснявам му, че съм на фризьор и да не ме безпокои.А, нач. щаба бил. Не го знам тоя. Абе, проверих си в закона. Никъде не пише какво да правя.Пише, какво да не правя. Уу... тези обувки не съм си ги носила още.

8.15 сутринта ? Сергей настоява да ида да видя защо му подскача кафето още.

Да иде и да си види сам. Каза му го, ама го мързяло.Да ида аз, той бил шефа и се нуждаел от очи и уши. Добре де, тръгвам. И Ахмед нещо любопитства, ама и той зает. Е, все аз ли да ходя!?!!?

9.15 сутринта ? Отидох, видях, скъсах си чорапогащника. Нещо гори, нещо гърми, не е бедствие, не е авария. Не е природна катастрофа. Не е в моя ресор. В моя закон си пише много ясно, Бедствие е земетресение от 10 по Рихтер нагоре, паднал астероид, всемирен потоп и все такива неща. Бойко! Ти си виновен! Да ти го кажа в очите.Аз да не съм министър на всичко? Що ме разкарвате по никое време? И си скъсах чорапогащника и не можах да видя къде ще почивам през лятото. Досадници такива. Помолих Ахмед да ми прати актуалния списък на нашите фирми, които да се заемат с почистването.

11.00 преди обед ? Пресконференции, досадно.Гладна съм...

23.00 преди полунощ ? Сергей настоява да ходя по телевизиите и да обяснявам какво пише в закона ми. Неграмотници! Да си го прочетат сами! Какво има да обяснявам. Още ме е яд за чорапогащника!

Sibir.bg - Блогът на Ели Николова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5433 |09.07.2008 Българският 3-и юли - исторически нелепа дата . 18| 5671 |07.07.2008 Стиска ли му на Станишев да дърпа уши . 22| 5584 |02.07.2008 Профанизирането, пълното опростачване на медиите . 2| 5830 |26.06.2008 Рибарят и златната пираня

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads