Реклама / Ads
18| 70608 |15.12.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Докато съдите младия депутат, не забравяйте: Доскоро премиер ни бе пожарникар, който наричаше председателя на парламента ПКП

.
Радослав Василев Източник: БГНЕС
Вълна от подкрепа за младия депутат от „Продължаваме Промяната“ Радослав Василев, който днес събра смелост да се изкаже от най-високото място в България. Въпреки че от притеснение забрави речта си, у много хора предизвика лека усмивка и заслужи приятелски съвет и потупване по рамото. Едно е ясно – обществото ни е готово да даде толеранс на младите учещи се, но не може повече да търпи старите муцуни, хилещи се ехидно.
 

Половината Facebook се подиграва на 29-годишно момче, което е депутат от вчера и се е притеснило да говори на трибуната докато от ГЕРБ ехидно му се смеят през маските. Все едно всички влезли в НС през годините са били родени парламентаристи с непоколебим дар слово. За мен честно казано е по-важно човекът да е честен, образован, работлив и да си защитава каузите, за които е избран. До много скоро премиер ни бе пожарникар, който наричаше председателя на парламента ПКП. Само напомням. Не бързайте да съдите.

 

Hago Arman Babikyan, Facebook

 

 

Ей, големи реторици, особено гербаво-калинчести, са се събрали в това НС и днес показаха възпитание на висота.

Нещастници едногънкови с купени дипломи и без домашно възпитание, от днес ще си правя труда да анализирам във всички аспекти жалките ви реторически напъни. Тренирахте ни 12 години да слушаме простащините и глупостите ви, така че нерви имам да го правя. Анализът ми ще включва всички аспекти на вербалната и невербална комуникация, т.е. и облеклото. Чакам клоуноподобният Дилов, съчетаващ безумни псевдодизайнерски идеи в облеклото си, както и “острието” от Дулово, за която граматическото понятие “пълен член” е напълно непонятно. За толкова години трябваше да изчисти и крайно неприятния си диалект.

Сачева е добре да пусне полата с поне 5 см надолу, защото с тези твърде оформени прасци не изглежда добре. А всички гербопитеци вкупом трябва много още да учат, за да започнат да говорят смислено и без празни клишета и лъжи, служещи да прикрият природната им тъпота.

 

Цветеслава Гълъбова, Facebook

 

 

Хайде да видим! Вместо да се подхилквате, нека ви припомня! В досегашните Народни събрания, а и в това, имаше "депутати" с по два, три мандата, които НИТО ВЕДНЪЖ не са се изказвали от парламентарната трибуна! Нищо, ни ъц, ни мъц! Декор! Натискаха копчето, кютаха си, похапваха и накрая си взимаха заплатите, доволни, че са ни прекарали! Тогава не реагирахте! Защо? Или търпяхте, когато от трибуната чувахте, че Пекин е във Виетнам, да не говорим за "ви, ай, ай-то" на една, дето не и помня името! Или сте толупи, или с гол гъз ви мачкаха? Така, че аз аплодирам това момче, то заслужава! И кой бе, мама му стара, се е родил Депутат?! Това за сеирджиите! Дето на улицата две приказки на кръст не можете да кажете!

 

Илияна Ценова, Facebook

 

 

За пореден път се убеждавам, че си заслужаваме злата участ като народ!

Изключителна вълна от възмущение се навдига, защото млад човек, видимо притеснен от факта, че се изправя да говори от най - високата трибуна в България тотално губи контрол върху речта и жестовете си!

30 години от тази трибуна омайни оратори ни доведоха до там, че да оглавяваме всички черни статистики и половината население да живее под прага на бедността и никой не се възмути! И не беше тема на коментари от всякакви хора във фейсбук!

Друга тема на разговор е, че най - големите подигравчии са държали речите на живота си пред 4 души на маса, когато чашите с ракия станат повече от гънките в мозъка им...

Сигурен съм, че въпросният депутат ще поработи върху говоренето си пред хора, но по - важното е какво ще свърши и какви инициативи ще реализира в мандата си!!!

 

Петко Димитров, Facebook

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 43196 |26.10.2021 Д-р Михайлов: Българската нация потъва, докато водим пунически войни срещу разума . 50| 37304 |06.05.2021 Диана Дамянова: Докато гледате самолетчета, те ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави . 10| 9879 |23.10.2020 Стефан Гамизов: Оставка на Борисов няма да има, докато не довършат руската операция ”Турски поток” . 59| 16969 |18.08.2020 Коя майка решава да прегази тълпа, докато децата й са на задната седалка?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads