Реклама / Ads
20| 24339 |08.06.2018 НАРОДЕН ГЛАС

Фейсбук изригна, че дали на Калина Крумова 500 000 лева: Това е ПОЗОР, г-н Борисов!

.
Калина Крумова
Фейсбук изригна срещу съветничката по проблемите на пътната безопасност в МВР Калина Крумова. Стотици хора се възмутиха, че прелитащата от партия в партия дама е спечелила проект за половин милион лева, уж за да обнови психотестовете за професионални шофьори. Това установи проверка на Фрог нюз. Възмущението е отправено директно към премиера Бойко Борисов.
 

В края на май т. г. стана ясно, че Крумова и още няколко жени от БАН са спечелили европроект за 453 600 лв. „Целта е да се осъвременят използваните в момента психологически методики за оценка на психологическата годност на водачи, извършващи обществен превоз на пътници и товари и шофьорите, които временно са лишени или са загубили правоспособност за управление на моторно превозно средство, посочват  в съобщение на Институт за изследване на населението и човека при БАН.

 

Тази новина буквално взриви социалните мрежи. Сред възмутените е и депутатката от ГЕРБ Нели Петрова, който загуби дъщеричката си Лора при трагичен инцидент на пътя. Ето какво написа тя: Когато преди Коледа писах и призовах всички майки да се разграничат от Калина Крумова, днес думите ми се потвърдиха! Тя ще твори пътна безопасност за 500 000 лв. Аз мисля, че има достатъчно добри експерти в тази област и Калина Крумова не е човека който е компетентен в тази сфера.

 

Ето и реакциите на други хора:

Божеее.....думи нямам... от утре слагам къса пола и токове и се обявявам за експерт, височината я имам...

 

Как не Ви е срам господа управляващи???

 

Как е възможно да се дават 500 000 на хора със недоказани професионализъм и съмнително експертно мнение ???

 

Нашите деца, мъже, родители и т.н. гният в земята , ние с години чакаме дела, а вие подхвърляте пачки на  журналистки...

 

Това е ПОЗОР г-н Борисов!

 

Хайде отворете си очите най-накрая, 700 загинали, а след тях много разплакани очи. Майки, вдовици, сирачета...

 

Засрамете се!

 

Вече мисля, че е по-лесно за Вас да разширявате гробищата а не да се справяте с проблема.

 

Раздаване нашите пари на хора компрометирани и недоказани в областта на пътната безопасност.

 

ДО КОГА Г-Н БОРИСОВ??

 

Това е гавра. Нямам думи да опиша колко съм огорчена. Дават пари за нещо напълно ненужно, нещо, за което тези крави така или иначе работейки в БАН вземат пари.

 

Точно такива хора са виновните за високата смъртност по пътищата, с това неспирно крадене и пилеене на пари. знаеш ли по-страшното от това да крадеш пари от собствената ти държава е да ги пилееш безцелно.

 

Фрог два пъти отправи запитване до вътрешния министър Валентин Радев  за назначаването на  Калина Крумова в МВР, както и за начина, по който тя е получила достъп до класифицирана информация. Екипът ни няма да спре да задава въпросите си, докато не получи отговор. Поставяме ги отново на вниманието на шефа  на МВР:

 

1.   Проучена ли е  Калина Крумова за работа в МВР, на каквато процедура се подлагат всички служители? Какъв е резултатът от проверката?

 2.  Защо проучването и за достъп до класифицирана информация се е проточило повече от обичайното?

 3.   Установено ли е, дали като  депутат от „Атака”, е контактувала с  лица, осъдени на доживотен затвор без право на замяна за поръчкови убийства и рекет?

4. Знае ли се, дали Крумова е имала професионални или други отношения с бившия съветник от „Атака” Петър Стоянов-Сумиста, който според ВКС е лидер на организирана престъпна група за убийства? Ако това е направено, то какъв е резултата?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 13269 |04.06.2018 Само във Фрог: 50 души крепят имиджа на шефа на МВР, пресцентърът му се раздира от скандали . 5| 11924 |23.04.2018 Стефан Цанев: Политиците правят и скандалите заради тях самите, а не заради хората . 5| 20850 |22.03.2018 Слави пак взриви Фейсбук . 2| 7346 |13.03.2018 Ген. Кирил Радев: В някои места полицаи са виждали само по телевизора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads