Реклама / Ads
19| 5752 |29.10.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Найденов пред Фрог: Комунистическата снаха пречи на РБ за властта

.
Кой биеше по главите кратунковците от РБ, та предизборно повтаряха като мантра, че няма да приемат Борисов за премиер? Единствена снахата на Политбюро нежно и майчински го наричаше на малко име - Бойко, сякаш й е братовчед или първата ученическа любов. Е, с това тържествено заклинание подлъгаха сума ти наивници да гласуват за тях, но сега ще трябва да плащат неизбежния данък "лъжа", коментира пред Фрог нюз социалният медик д-р Тотко Найденов.
 

А нали са, Божем, от една партия-майка - Европейската народна? Хич може ли родни братя да си дерат очите? Напразно Борисов им подаваше ръка още през лятото: не, та не. Сега - накъде? Сърби ги да влязат във властта, но като се сетят за най-голямото си обещание, знаят какво ги очакват, когато - и то съвсем скоро - ще трябва да слизат от нея, продължава да нищи Найденов.

 

Най-разумно в тази неясна обстановка се държат от Патриотичния фронт - те с пълно основание отказаха да влязат в едно правителство с известния с авторитарния си нрав и задушаващ всяка съюзна формация Борисов. Макар и съставена в последния момент, тази коалиция показа зрялост и аз й предричам развитие и светло бъдеще. Със сигурност тя ще предизвика изненада в следващите президентски избори, ако се включи в тях чрез съпредседателя си Валери Симеонов. Така Плевнелиев не би могъл за всеобщо облекчение да повтори своя измъчил ни първи мандат. 

 

РБ само ще спечелят, ако се отърсят от комунистическата снаха - еврокомисарката, заради която бяха спрени 2 блока на АЕЦ - "Козлодуй" на родината й. Тя се крие и бяга панически от журналистите, а ако им отговори нещо, го прави с общи витиевати фрази. Не е никакъв политик, а само жадно за власт недоразумение, политическа дъщеря на сенилния ни цар, който дойде не да ни "оправя за 800 дни", а да си вземе в 5-торен размер дедовите имоти. Сега напълно заслужено е в канавката на историята. Там е мястото и на Кунева – Пръмова, отсъди Найденов.   

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 6602 |28.10.2014 Политолог пред Фрог: Мъгла около кабинета, планетите само знаят . 4| 5511 |25.10.2014 Д-р Тотко Найденов пред Фрог: Трябва ни Маргарет Тачър на стадионите . 11| 5941 |23.10.2014 Д-р Найденов към Папата: Не искайте емигранти, иначе “Св. Петър” ще стане конюшня . 14| 5754 |23.10.2014 Бащата на Борислава пред Фрог: Готови сме за детектор на лъжата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads