Реклама / Ads
0| 8349 |20.06.2015 НАРОДЕН ГЛАС

Отец Методий: Хората на братя Галеви продължават да безчинстват

.
Пламен Галев и Ангел Христов избягаха, след като разбраха, че ще лежат 5 години в затвора
Братя Галеви изнесоха ценни икони. Те бяха изнесени от църквата „Св . Николай“, откъдето следите им се загубиха. За това алармира отец Методий в предаването „На светло“ с Люба Кулезич .
 

След това лично Пламен Галев ми се обади на мен и на отец Благой, за да ни каже: „Престанете. С нас са властта, медиите, парите“.  Дори ме заплаши с убийство. По време на делото Галеви  бях един от свидетелите срещу тях. След това бяха наредили  на техния човек- архиерейския наместник Паликарски, да ме махне. Пратиха ме където не мога да отида, в село с пет човека Отмъщението не е само върху мен, а върху семейството на потърпевшите. Моето дете вече е в компанията  на гардовете на Галеви . Все ми вика отивам с бате Владко, бате Владко . И какво  разбирам - бате Владко  е Владо  Стъклето, който е един от най-верните хора на Галеви.  Детето ми започна да продава- кола, други неща. Теглила е кредит без да знам. И връзката не можеш да я докажеш, изплака духовникът.  

 

Това което се случва в момента в Дупница  е тревожно, каза Антонио Кръстев. Поругаването продължава,  непрекъснато има катастрофи  убийства. Всички хора това го знаят в Дупница, но не се дава гласност. Щяха да разрушат старото гробище. В момента се поругават гробове. Започнаха атаки срещу  свещениците, които  дават гласност. Хората на братя Галеви  си дирижират  положението, продължават да властват и безчинстват. Хората  не стигат  до полицията, защото ги е страх за живота им, всеки си пази хляба. Моделът на Галеви  не се е променил, нищо че ги няма. Гардовете,  които работеха за тях, дирижират  града. Всички заведения са техни. Купиха ги с кредити от 500 00 лв., плащат си вноските без да имат един работен ден. Имотите на Галеви  си седят непокътнати. Те се обслужват,  но кой им плаща, не се знае. Това, което научавам от фейсбук  и медиите, е че семейството Карастоянови , срещу което се води дело за убийството  на Николай Радев-Отвертката,  е под обсада,  защото чака да се случи най-лошото, обясни той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 37| 5012 |28.05.2015 Симеонов: 7 месеца нищо-хората пъшкат, страдат и реват . 27| 6746 |26.05.2015 П. Чернев пред Фрог: Хората са готови на въстание, а шеф на МВР им пее приспивни песни . 5| 5905 |08.04.2015 Отец Никанор пред Фрог: В петък не се работи, яде и пие вода . 47| 8473 |31.01.2015 Дърева: Хората, които създаде Желев, палеха книгата му „Фашизмът”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads