Реклама / Ads
2| 6289 |14.07.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Писателят Захари Карабашлиев: Нецензурният език на Борисов по адрес на негови подчинени е достатъчно основание да си ходи

.
Захари Карабашлиев
Няколко неща за езика на протестите, за ”скандалните” разкрития на прокуратурата, както и за подкрепата от US и ЕС.
 

Първо: Нецензурният език, който употребява Бойко Борисов по адрес на своите подчинени, а и европейски колеги е достатъчно основание той да си ходи, но това нека е грижа на неговото обкръжение. Това не е езика на почтените хора, затова към тези, на които се дава думата: Не бъдете цинични - снощи чух гадни думи, които не ви отиват. На протестите е пълно с деца, възрастни, ваши родители и т.н... Използвайте само чист език. Всичко каквото може да бъде казано, може да бъде казано просто и ясно.

 

Второ: Чух любезно предоставения от прокуратурата разговор на Черепа и някакъв от БСП. Аз съм ШОКИРАН! Този същия Череп, който от два месеца твърди, че ЖЕЛАЕ да бъде призован като свидетел и разпитан в skype от прокуратурата, за да разкрие връзката си с министри и политици, сега е подслушван в таен телефонен разговор! От което научаваме, че врагове му са Борисов, Горанов и някой си Шиши!? И той иска да ги махне, да им отмъсти и т.н... Хм… Сериозно?! Кой не го знае това? Това е нелепо. Защо занимават нас с мафиотските си конфликти? Докога този народ ще е заложник на отломъците на това позорно минало?


И накрая: По повод изявената подкрепа от Американското посолство и неизявената подкрепа от ЕС пак ще цитирам любимия си Казандзакис: "Не се надявам, не се страхувам, свободен съм".

 

Един народ/човек може да бъде истински свободен, единствено ако не се надява друг да му помага. А когато е истински свободен, му помага всичко.

 

Пазете здравето си. Носете маски. Стойте на разстояние.

 

Facebook, Захари Карабашлиев




Няколко неща за езика на протестите, за „скандалните“ разкрития на прокуратурата, както и за подкрепата от US и...

Posted by Zachary Karabashliev on Tuesday, July 14, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 12029 |19.06.2020 Писателят Златомир Златанов: Вече имаме корумпиране на корупцията . 14| 18422 |25.03.2020 Виргиния Захариева към правителството: Поведението и излъчването ви е арогантно и неуважително . 11| 11395 |26.03.2018 Павлова, Захариева и Бъчварова от екрана - чакай гастрит и алергия . 12| 9745 |04.01.2018 Карлос Контрера за Фрог: Заради Конвенцията може да изстине мястото на министър Захариева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads