Реклама / Ads
1| 5929 |13.12.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Подписа се договор за новия дом на многодетното семейство Гелеменови

.
Подписа се предварителният договор за закупуване на нов дом на многодетното българско семейство Гелеменови от Пловдив. Днес председателят на Национално движение „България си ти!“ - г-н Димитър Куцаров внесе капарото за къщата на семейството, което е „под крилото“ на организацията повече от година.
 

Бъдещият дом на младото семейство се намира в село Граф Игнатиево. Кампанията за набирането на средства се осъществява по програмата „Помощ за многодетни семейства” на Движението. Зам.-кметът на Община Марица – г-жа Гергана Титюкова съдейства за изготвянето на документите. Затова се надяваме, че за празниците Мариела и Костадин и ще получат нотариален акт за бъдещия си дом. Благодарим и на г-жа Радка Ангелова, брокер в агенция за недвижими имоти.

Казват, че на Коледа всички пътища водят към дома. За Мариела и Костадин и трите им деца - седемгодишната Симона , тригодишният Петър и двегодишният Димитър  - обаче реалността бе различна досега. Миналата година НД „България си ти!“ организира на младото семейство най-щастливия миг в живота им – сватбата. След това обаче петчленното семейство остана без никакви доходи и потъна в големи заеми. Наложи се спешно да напуснат жилището, в което живеят под наем. Сега те обитават апартамента на родителите си, където живеят над 10 души. Те спят на един диван.

До скоро Костадин изхранваше децата си като ловеше жаби и ги продаваше по заведенията. „България си ти!“ му помогна да изготви автобиография по европейски образец и да я изпрати до фирми, търсещи служители. В момента той работи в заведение за хранене и развлечения.

За новата година младите родители си пожелават здраве, работа и ... дом. „Най-голямата ни мечта е да имаме собствен дом!“, изрича свенливо Мариела. И допълва, че желае на всички семейства и християни да посрещнат празниците в уюта на собствен дом и обградени с усмивките на поне 2-3 деца.
 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7960 |13.12.2013 Закриват Събота пазара, търговците са в ужас . 0| 5636 |13.12.2013 Започва раздаването на събраните играчки от „Подари Коледа“ . 2| 5472 |13.12.2013 Отнасяме се лошо към бежанците? . 0| 6044 |12.12.2013 4 часа енергийният омбудсман на ЧЕЗ приемаше предложения на граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads