Реклама / Ads
0| 5637 |13.12.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Започва раздаването на събраните играчки от „Подари Коледа“

.
Първите подаръци отиват в Бургас, Стара Загора, Ловеч, Луковит и Хасково От днес посланиците на платформата „Евромайки“ на движение „България без цензура“ започват раздаването на събраните до момента играчки, дрешки и книжки за дечица инвалиди и деца на родители. Това съобщи посланикът на „Евромайки“ Калина Крумова по време на детското благотворително шоу, което се проведе снощи в град Бяла като част от кампанията „Подари Коледа“.
 

Първите деца, които ще получат подаръци, ще са от Бургас, Стара Загора, Ловеч, Луковит и Хасково. “Много непознати за вас деца, които не могат да излязат от вкъщи, които нямат приятели, ще се усмихнат заради това, което сте направили за тях“, каза още Крумова пред пълната зала на СОУ „П. Волов“ в Бяла, където Богдан Томов забавлява учениците с едночасово музикално детско шоу.

Изключително щастлива съм да видя толкова много усмихнати и активни деца, обърна се Калина Крумова към присъстващите ученици, които бяха изпълнили залата. Тя си пожела да вижда повече усмихнати деца и призна, че е майка на едно дете, което е на възрастта на учениците от Бяла, дошли да подкрепят кампанията.

Даниела Колева пък не скри вълнението си от това, че е за първи път на сцена в родния си град. Тя сподели, че е родена преди 36 години именно в град Бяла и посочи, че човек не трябва да се  срамува от годините си, защото „всяка година, която преживяваме в живота си е изключително важна – тя ни учи на много неща, в нея ни се случват и хубави и лоши, и щастливи и тъжни неща, но всички те ни правят някак по-богати, защото влизат през душите ни, карат ни да чувстваме и да бъдем по-сензитивни към хората около нас“.
Тук съм прекарала най-хубавите си летни ваканции при моите баба и дядо, които за съжаление вече не ме посрещат, но аз винаги ги нося в сърцето си, разказа още тя и пожела на децата в залата  да се вълнуват като нея всеки път, когато се връщат в родния си град, „защото където и да отидете, е много важно да знаете, че любовта, която ще получите тук, няма да я срещнете никъде другаде“.

Ние сме тук, защото вярваме, че един ден от вас ще излязат бъдещите политици и сме тук да ви дадем пример. Ако приемете това в сърцето си, когато пораснете ще се държите по друг начин, не като сегашните политици. Напротив, вие ще мислите и за другите, защото ще знаете какво е онова усещане да дарите усмивка на друго дете, допълни Колева.
Освен добро сърце, човек понякога трябва да има инициативност, да направи неща, с които да бъде полезен на хората около него. Калина Крумова и Даниела Колева неуморно обикалят цяла България, за да може да направят колкото се може повече деца щастливи. От такива хора има нужда българската политика, заяви Богдан Томов при представянето на Евромайките. Има чисти и честни хора, които се занимават с политика. Това са „Евромайки“, подчерта той.

Вие всички сте съпричастни, добри хора и макар и деца, вие сте човеци, защото всеки от вас извади от сърцето си най-доброто. Може да не си най-добрия ученик, но най-важното е да бъдеш добър човек, категоричен бе Томов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5473 |13.12.2013 Отнасяме се лошо към бежанците? . 0| 6044 |12.12.2013 4 часа енергийният омбудсман на ЧЕЗ приемаше предложения на граждани . 3| 5845 |12.12.2013 За първи път в Русе идва цирк на сцена . 0| 6585 |09.12.2013 Над 80 победители в Цветната олимпиада в област Ямбол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads