Реклама / Ads
10| 8733 |10.11.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Бакърджиев категоричен: В десницата липсва интелектът - учени, професори...

.
Евгений Бакърджиев Източник: БГНЕС
На 10 ноември се прочете смъртната присъда на социализма и комунизма. Първите 8 години бяха пропилени в България, и не само те. Досега управляват БСП и ДПС - тези, които не правят реформи”, смята бившият вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството от 1997 до 1999 г. Евгений Бакърджиев.
 
"В България трудно се взимат решения, защото трябва да се носи отговорност. Преди 18 години си свърших работата. Оттогава никой не върши работа", подчерта той пред Bulgaria ON AIR.

Едно от емблематичните лица на Прехода разпореди премахването на мавзолея в центъра на София през 1999 г. и за пореден път категорично заяви, че не съжалява за решението си.

"През 1999 г. за 6 дни премахнахме и разчистихме мавзолея. Оттогава минаха 18 години и никой не предприе нищо. Сменяха се кметове, никой нищо не предприе", коментира Бакърджиев и добави, че не е лошо мястото на несъществуващия вече мавзолей да бъде запълнено за една година от "Бронзовата къща".
28 години след началото на Прехода бившият вицепремиер смята, че 1/3 от българите, които симпатизират на левицата, са разочаровани от това, че младостта им е минала безсмислено. Според него има втора третина, която е била с много очаквания, че промените ще донесат другата държава, но сега са разочаровани и се бунтуват.

"Има трета част от българите, които работят и вървят напред. Този брутен вътрешен продукт не се произвежда нито от депутатите, нито от министрите", отбеляза Бакърджиев.

"В десницата липсва интелектът - учени, професори...", категоричен бе той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4255 |08.11.2017 Петър Москов: Бюджетът на НЗОК за 2018 г. - отказ от здравна политика . 3| 3852 |08.11.2017 Калфин: Правим много малко социална политика . 19| 7155 |07.11.2017 Близнашки: Страшно е героите на криминалната приватизация да налагат волята си в политиката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads