Реклама / Ads
14| 17927 |29.08.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Илиян Василев: Пеевски не е пришит към Борисов, те са едно тяло

.
Днес глутницата Цацаров и Пеевски, при подкрепата на Борисов премина в крайната фаза на реализиране на плана Решетников - неутрализацията на прозападните кръгове - на практика почти всички известни прозападни политици, близки до Борисов, и бизнесмени - или са обвинени, или са изолирани чрез проверки и тормоз от данъчни, банки и институции, или са изолирани от властта.
 
Цветан Василев стана още по-голяма мишена, защото си позволи да загърби Русия и да потърси спасение в САЩ. Това Центърът не може да му прости.

Толкова мащабна, дори тотална битка само доказва мащабите на залозите и намерението на Кой? не само да не отстъпва, но и да атакува до край, защото няма място за отстъпление.

Докато ви занимаваха да разкриват старата Държавна сигурност си спретнаха нова мрежа от лична и групова Тяхна сигурност, чрез пленяване на всички важни институции - прокуратура, ДАНС, банки, държавни институции, други служби, партии /на практика няма парламентарно предтавена партия извън техен контрол/, стратегически предприятия. Изобщо Оруелския Голям Брат е тук. Борисов е най-добрият им продукт за да омайва хората, той е главния анестезиолог на Модела.

Това с Дунарит показва, че Пеевски дори вече не си "мърси" ръцете сам, за да притежава кешовите потоци. Цялата държава е вече Пеевски, реализира неговите подходи и върши мръсната работа вместо него. След това - Корпулентния - само ще прибира такса вход и такса изход. Изобщо национализацията - министърът беше трагичен в обяснението, че това не било одържавяване - вече сме сигурни, че ще глътнат Дунарит.

Пеевски нямал нищо общо с ВПК - както той се възмути преди няколко дни. Както и Борисов се разгневи, че пришиват Пеевски към него. Няма как да го пришият - пришиват чужди части - те са едно тяло.

Още утре ще излеят поредната помия от Пеевските медии. Близки на Борисов пък ще определят горното като "руска опорка" - те нямат въображение, а имат нужда от поддържане на култа към Вожда.

Текста е взет от фейсбука на Илиян Василев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6117 |23.04.2024 Манол Пейков за ФрогНюз: Литературата е нещо, което опитомява човек. За жалост, сред депутатите няма много четящи хора . 6| 2776 |22.04.2024 Доц. Георги Лозанов: Промените в Конституцията са имали една основа цел – да разтоварят от власт Радев . 8| 4876 |20.04.2024 Петко Георгиев: Правителството е марионетно, но кукловодите са объркали някои от конците . 19| 7151 |16.04.2024 Пламен Димитров: Защо Борисов внезапно смени на 180 градуса стратегията на ГЕРБ за правителството?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads