Реклама / Ads
66| 13818 |26.04.2014 ПОЛИТИКА

Антон Тодоров: Срещу президента има документи, но той е недосегаем

.
„Политическият анализ не е вяра. Разбирам някои от обвиненията, когато са подкрепени от факти. В крайна сметка Плевнелиев е президент на страната и трябва да се внимава какво се говори за него. Аз искам да виждам един държавен глава, който си държи на думата", заяви политологът Антон Тодоров в ефира на Нова телевизия.
 

„Кръгът от хора, които искат импийчмънт на президента са тези, които искат да унищожат вярата на хората в институциите. Поздравявам и подкрепям Плевнелиев, че не отговаря на разни нападки", заяви актьорът Христо Мутафчиев в предаването „На свело с Люба Кулезич".

„България никога не е излизала от кризата и на хората им е писнало. Те искат да си изградят устойчиви модели. Президентът не е прекрасен, но не е и този сатана, който го изкарват. Политиката е система за вземане на решения. Институциите са от ключово значение. Това са реални хора с реални възможности да вземат решения. Българите трябва да разберат защо живеят зле", отбеляза Тодоров.

„Престанете да се занимавате с глупости. Когато махаш някой мисли преди това кой ще сложиш. Институцията „президент на България" няма никакво значение на този етап докато не дойде някой, който сяда на президентското място и заявява, че е най-велик", ядосано заяви Мутафчиев.

„Говоренето на "Атака" за импийчмънт на президента е демонстрация на тяхната истинска същност. Президентът е най-недосегаемият в тази държава, затова аз ще го критикувам публично. Той е заявил, че е демократ и десен човек, а се заобиколи с ченгета от ДС и стари партийни кадри. Това е подмяна на вота на хората, това е измама. Не го критикувам самоцелно, а с факти. Човек трябва да е по-често в библиотеката и да чете. Всичко, което съм казал за Плевнелиев е подкрепено с документи. Хората трябва да знаят кой е той в действителност, а не за какъв се представя", каза Тодоров.

„На мен пък президентът ми харесва. Рейтингът му е нисък защото хора като г-н Тодоров го съсипват. Всеки човек трябва да отговаря според поста, на който е. Но не трябва да му се налага да влиза в обяснителен режим", заяви Мутафчиев в ефира на Нова телевизия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 6014 |01.04.2014 А. Найденов: Санкции срещу Русия ще се отразят и на нас . 28| 6416 |21.03.2014 Вигенин: Санкциите срещу Русия ще ни се отразят тежко . 29| 7627 |25.02.2014 Антон Кутев обяви: Готови сме за предсрочни избори . 41| 8186 |19.12.2013 Орешарски и Станишев с план срещу безработицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads