Реклама / Ads
120| 12522 |05.03.2011 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Кунева е национален предател; Нейнски приватизира гаража на ЦК

.
Волен Сидеров
Кунева и Нейнски, тези женици, са поредната подигравка за българския народ. Изчерпа се доверието към БНТ – тя трябва да свали новините на турски език. Аз изнесох програмна реч на националния празник, а медиите не я отразиха.
 

Мисля, че моята кандидатура за президент е най-ясната кандидатура досега. Вицепрезидентът е фигура, която не е ясна и до края на мандата. Капка няма да е вицепрезидент; има достатъчно достойни хора около мен, ще изберем вицепремиер, посочи лидерът на Атака в авторското предаване на Карбовски в ефира на Нова тв.

Възможно е да стана президент, ако българите се хванат в ръце. По-важно е какво ще кажат хората, които досега са правили грешен избор. Трябва да спре подценяването на държавния глава, препоръча Волен Сидеров.

Кунева е национален предател, Нейнски приватизира гаража на ЦК, коментира кандидатите за президентската надпревара гостът. Тези женици са поредната подигравка за българския народ, а червените са в срив и не знаят къде се намират. Вероятно ще търсят компромиси с Гоце , за да съберат оредяващия си електорат, каза атакистът.

Сидеров обясни, че Кристалина Георгиева се е откъснала отдавна от България, тя не знаела колко струва днес сиренето. Аз зная колко струва то, а тя не е живяла последните 5 години в България и не може да се кандидатира за президент. Б. Борисов съобщи, че няма да бъде кандидат за президент, за Цветанов не зная. Аз си гледам моя път, отсече той.

Сидеров поясни, че митингът на 3 март се прави всяка година. Изчерпа се доверието към БНТ – тя трябва да свали новините на турски език. Атака не е забравила този проблем. УС на БТН може да каже, че новините на турски могат да отидат в регионални програми, те не трябва да са в централните емисии, обясни той и каза, че ГЕРБ не може на партиен форум да реши този въпрос, но БНТ може.

Аз изнесох програмна реч на националния празник, а медиите не я отразиха, упрекна медиите лидерът на Атака. Не отразиха важните въпроси, които поставих – за монополите, за това, че баташкото клане трябва да бъде обявено за геноцид над българите. Щяхме да бъдем 70 милиона, ако не беше турското робство, което унищожи българския генофонд, каза Сидеров.

ГЕРБ трябва да започнат да мислят като единни български политици, не трябва да живеят от доклад на доклад, препоръча политикът. Мандатът тече, доверието е нещо крехко. Ако не се пресекат апетитите за конолизация, България ще продължи да обеднява и на следващите избори хората ще кажат „Чао, ГЕРБ!”. Всеки ден е важен за тях, аз зная моята цел и работа. За две години те трябва да действат по-мъдро, по-настъпателно, каза Сидеров.

Пролеттта на българското недоволство ще започне след 20 март, защото Родопите ги загубихме, там е Джамахирия, там е нещо страшно, обяви лидерът на Атака.

Спазвам постите, но при моя начин на живот това е много трудно. Ще поискам прошка утре от майка ми, отговори на въпрос на зрител гостът в студиото.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 6616 |17.02.2011 В. Сидеров: Никой не е застрахован! . 50| 5980 |05.02.2011 Волен Сидеров: Първанов разиграва фарс . 101| 8682 |26.01.2011 В. Сидеров: Костов си върна жеста на Първанов . 56| 8545 |10.01.2011 В. Сидеров: Трактора е политически таласъм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads