Реклама / Ads
71| 7758 |29.09.2011 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: Да се върне смъртното наказание и да се разрушат циганските гета!

.
Волен Сидеров
"Години наред говорих кой е Кирил Рашков, тази сган долнопробна, никой не ме чу", каза лидерът на "Атака"
 

Няма свободна медия, всичко е слугинаж, за да отидеш в БТВ, трябва да платиш 15 хиляди лв за няколко минути; БНТ няма нужда от новини на турски език, в закона това го няма; затова правя медия в момента, каза по БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров. Той отчете, че БНТ е позорна, БТВ два пъти повече.

Когато години наред говорих кой е Кирил Рашков, тази сган долнопробна, никой не ме чу, очерняха ме, викаха ми ксенофоб и фашист, каза Сидеров. Той поздрави младите, които се събуждат и се възмути, че в Англия протестиращите били наричани "бунтари", а сега на нашите сънародници им казвали "екстремисти".

Да сложим край на това цели общностни групи на живеят на гърба на други. Полицията обаче не бие циганите в "Красна поляна", когато крещят срещу българите, а сега родители водят пребитите си деца при мен, да ги видя, каза той.

Искате ли да ме чуете, или трябва да си платя още 3600 лв от субсидията на партията, за да се изкажа, попита той. МВР гледала безучастно ескалацията на циганската престъпност, но сега младите се събуждали. Тревожно било, че властта се опитвала да ги изкара бандити и опасност за държавата, каза Сидеров. Провежда се геноцид на българския народ, смърт на нацията, поясни той и поиска фондациите да бъдат подложени на проверки, защото само лапали пари.

Пак искат да замажат циганската престъпност, но народът е излязъл вече и процесът е необратим, констатира Сидеров и настоя да се приемат поправки в НК, връщане на смъртното наказание и разтурване на циганските гета, разпределители на дрога, проституция, нелегален алкохол.

Циганите трябва да учат и да работят, да се издържат с честен труд, като навсякъде по света, а не както сега да ходят със златните ланци, с антените и сателитните чинии. Ние ставаме малцинство в собствената си държава. Ще бъда президент на всеки, който е лоялен към държавата, който не е - в затвора!, заключи Сидеров и прати циганите да строят магистрали.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 5964 |11.07.2011 Волен Сидеров: Искат да ме ядосат . 30| 5831 |02.06.2011 Н. Младенов поиска Русия да ни върне тайни архиви . 41| 10268 |09.05.2011 В. Сидеров: Борисов-президент=предсрочни избори, а Октоподът точи лиги . 48| 8479 |26.04.2011 В. Сидеров: Първанов е комунист и атеист!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads