Реклама / Ads
0| 3434 |18.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в село Свещари: Като президент няма да деля хората

.
Всеки български гражданин се нуждае от спокойствие и сигурност. Президентът трябва да бъде гарант за спазването на правата на гражданите и да направи така, че всички институции да работят в интерес на хората. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на село Свещари, община Исперих.
 

Тя обясни пред хората, че като председател на парламента, съставен от осем парламентарни групи, тя е натрупала опит и знае как да работи добре с всички. „Изисква се много търпение да се вслушваш в различното мнение, но това е единственият начин да бъдат взети правилните решения. Като президент аз няма да деля хората по пол, вяра или различни интереси, защото президентът трябва да олицетворява единството на нацията“, заяви Цачева.

 

Единственият път на развитие на България е европейският, подчерта Цецка Цачева.  „Не трябва да позволяваме да бъдем отклонени от този път на развитие, защото целта на дедите ни е била да сме правова държава, редом с другите европейските страни“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент.

 

„Номинирани сме от истинската народна партия – ГЕРБ, която доказа, че работи за всички български граждани.  Ако получим вашата подкрепа на изборите, ви гарантирам, че всички вие ще имате президент и вицепрезидент, които да защитават интересите ви“, подчерта Цецка Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че село Свещари е сред 200-те населени места в цялата страна, които предстои да посетят с Цецка Цачева. „Ние ще работим за силна и стабилна България. В лицето на Цецка Цачева българите ще имат достоен президент, който ще обединява нацията.  Цачева е разумен, спокоен и балансиран човек, който има огромни познания и опит. Тя ще отстоява интересите на страната ни“, категоричен бе вицеадмирал Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3659 |18.10.2016 Цецка Цачева в Кубрат: Като президент ще бъда гарант за европейското развитие на България . 0| 3352 |18.10.2016 Цачева в с. Юпер: С вицеадмирал Манушев ще работим в интерес на всички български граждани . 0| 3501 |18.10.2016 ГЕРБ-Казанлък подкрепиха кандидат-президентската двойка Цачева и вицеадмирал Манушев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads