Реклама / Ads
0| 3381 |01.11.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Разлог: Опонентите ни обещават невъзможни неща, защото знаят, че никога няма да ги изберат

.
„Предстоят ни важни избори, на които трябва да гласуваме разумно и информирано, за да продължи България да се развива в правилната посока. Това развитие минава през президентските избори и затова е важно да подкрепим Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината”, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с работещите в шивашка фирма в Разлог.
 

Цветанов подчерта, че ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов полагат много усилия да има по-добра среда за живеене и работа за българските граждани. „Опонентите ни могат да си позволят да говорят неща, които знаят, че никога няма да се случат, защото са наясно, че няма да ги изберат. ГЕРБ изпълнява реални политики в интерес на гражданите. Ние залагаме на развитието на различни сектори”, каза Цветан Цветанов .

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ обясни, че кампанията на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев е открита и се провежда лице в лице с българските граждани. „Срещнахме се с жителите на повече от двеста населени места във всички области, защото за нас е важно да чуем хората, всички различни мнения”, каза още Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че както партията никога не е делила хората, така и Цецка Цачева като президент ще бъде обединител на всички българи. По думите му, Цачева е доказала своите безспорни качества с работата си като председател на Народното събрание.

На срещата присъстваха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мария Габриел и Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област Йордан Андонов и Георги Андонов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3780 |01.11.2016 Цветан Цветанов в Банско: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират единението на нацията . 0| 3537 |01.11.2016 Цецка Цачева в Банско: Опонентите ни целят да предизвикат дестабилизация на държавата . 0| 3652 |01.11.2016 Цветанов в Симитли: Президентските избори ще гарантират стабилността на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads