Реклама / Ads
13| 32606 |26.09.2023 СВЯТ

Ракета HIMARS изпрати щаба на руски полк на концерт на Кобзон

.
Ракета HIMARS
Неканен участник в регулярното съвещание на щаба на руския 24-ти мотострелкови полк на 70-та мотострелкова дивизия се е появил днес. Ракета HIMARS се е включила в заседанието на кашиците, базирани в южната окупирана част на Херсонска област. В резултат са елиминирани около 15 руски офицери. Информацията е от Службата за сигурност на Украйна /СБУ/.
 


„Съвещанието приключи рано: 8 служители са със статут С „200“, 7 – С „300“.


И още - министърът на цифровата трансформация Михаил Федоров публикува видео, заснето от секретен украински дрон, работещ на фронта. "Секретният украински дрон работи добре - руснаците губят оборудване на стойност над $7 милиона на вечер. Операторите на Drone Army създадоха истински ад за окупаторите." Това заяви министърът.


Според Фьодоров, ударната рота БпАК „Ахил“ от 92-ра бригада е поразила танкове Т-80, Т-72 и гаубици Д-30. "Това е резултат от работата на опитни бойци и украинския дрон, от който окупаторите много се страхуват. За самия дрон ще ви разкажем повече след победата. Нека си остане "приятна изненада“ за враговете." Заявлението е на отново на министъра на цифровата трансформация, който обеща, че скоро ще има „още повече технологии и изненади за руснаците“, пише още порналът "Гласът на България".


Във връзка с успешната ракетна атака срещу щаба на Черноморския флот в Севастопол, при която бяха убити 34 висши офицери, стана ясно, че информацията за струпването е била „изпята“ от други техни колеги. Тези руснаци били недоволни от забавянето на заплатите за войската, а освен това не са имали нищо против да получат допълнителен хонорар от украинското разузнаване. И така, когато 22 септември е бил обявен за „ден за заплати“, ВСУ удариха смъртоносно сградата на щаба.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3910 |26.09.2023 САЩ предлагат заем от 2 млрд. долара на Полша, за да насърчат модернизацията на отбраната й . 0| 4067 |26.09.2023 Руски въздушни удари в Одеска област, поразено е пристанището на Измаил . 1| 4001 |26.09.2023 Френският външен министър: Продължаваме да подкрепяме сваления нигерски президент Мохамед Базум . 0| 6434 |23.09.2023 Пожар във фабрика за топки за голф в Тайван уби най-малко шестима души, трима от които пожарникари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads