Реклама / Ads
0| 3445 |22.06.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

За първи път в България се проведе Международна бюти конференция на световно ниво

.
На 21 и 22 юни Гранд Хотел Милениум София беше домакин на първата за България Международна бюти конференция. Терапевти, козметици, дерматолози, собственици и мениджъри на салони за красота и естетични центрове, производители, доставчици и дистрибутори - това бяха само част от гостите на събитието.
 

Десетки изложители от България и цяла Европа, пристигнаха в София, за дапредставят различни иновации, апаратура, техники и продукти, грижещи се за здравето и красотата.

 

Сред световните имена, които се качиха на сцената в бална зала Милениум Гранд бяха Антъни Уитакър, професор д-р Пиер Антонио Бачи, Томас Болеславски, Лаура Масини, Надав Чам, Д-р Жан-Марк Шардоно и д-р Шарбел Аби Шахин. Те споделиха ценни съвети и разказаха за най-новите тенденции в козметичния бранш. Засегнати бяха теми, свързани с антиейджинг, метаморфози на стареенето, лечение на целулит, бодишейпинг.

 

“Щастлив съм да бъда лектор на Международна бюти конференция! Благодаря наорганизаторите за поканата и перфектната организация!”, сподели професор д-р Пиер Антонио Бачи и добави: “Светът не беше подготвен за Пандемията. Ковид промени нашия живот. Въпреки това, след него, бюти индустрия е в своя “БУМ”, защото сега и мъжете, и жените, стигат до извода, че красотата вдига стойността и качеството на живот във всяко едно отношение.”

 

Програмата на конференцията беше разделена в два дни. Първият акцентира върхуразнообразни лекции, демонстрации и обучителни класове. А вторият беше посветен на мениджмънта. Антъни Уитакър - лектор и мотиватор, който преподава и помага на хората да успяват в сферата на красотата в над 40 държави, сподели с гостите на конференцията конкретни практически стъпки, които ще им помогнат в постигането на високи резултати в бюти индустрията.

 

Конференцията е организирана от АМК - Асоциация на медицинските козметицив България. “Решихме да направим Международна бюти конференция, която да бъде своеобразен балкански форум, където специалисти от България и съседните страни да се докоснат до световно известни лекари, преподаватели в университети и специалисти oт най- високо ниво.” - споделя Тяна Пресолска, председател на АМК. - “Важно е да се усъвършенстваме и да бъдем професионалистите, които българският клиент заслужава. Защото красотата не е просто суета и медицинският козметик, на първо място, се грижи за здравето на своя клиент.”

 

“Целта на събитието е специалистите в бранша да си тръгнат от конференцията съсзнания, които да могат веднага да приложат в работата си. Въпреки че форматът се проведе в два работни дни - понеделник и вторник, конференцията пожъна голям успех!”, споделя Десислава Авджиева, управител на Alternative Advertising, организатор на събитието на АМК.

 

Освен да даде знания, конференцията има за цел и да обедини специалистите в бюти индустрията. “Нужна е добра синергия между различните професионалисти в бранша. Само когато я има, можем да предоставим качествена услуга и клиентът наистина да бъде на първо място.”, добавя Тяна Пресолска.

 

Важен момент от събитието, който не бихме пропуснали да споменем, е бляскавата галавечеря, на която гостите присъстваха в края на първия ден. За доброто настроение се погрижиха певицата Веси Бонева и илюзиониста Венсан. Проведе се и благотворителна томбола под надслов: “Красотата НЕ изисква жертви”. С участието си присъстващите подкрепиха фондация Emprove, чиято мисия е превенция на домашното насилие над жени.

 

Конференцията успя да надмине очакванията както на организаторите, така и на аудиторията. Специалистите в бюти бранша ясно осъзнават, че ключът към успеха е човек постоянно да търси развитие и да бъде иновативен. И точно затова събитието постигна подобен успех!


.

 



За повече информация и билети, посетете сайта на събитието:   

https:// internationalbeautyconference. eu/ 


Facebook събитие: https://fb.me/e/3JCjNOWGT


Facebook страница на АМК: https://www.facebook.com/ medicalaestheticassociation/

Instagram профил на АМК:  https://www.instagram.com/ amkassociation/  

 



.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3566 |14.06.2022 GSEI: България с влошен климат за развитие на стартъпи, но остава първа на Балканите . 0| 4080 |09.06.2022 Европейската централна банка ще повиши лихвите за първи път от 2011 г. . 0| 4064 |25.05.2022 Футболната легенда Христо Стоичков кани чужди туристи на почивка в България /видео/ . 0| 4980 |05.05.2022 Кукушева предупреди: Рискуваме България да остане без хляб в някои райони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads