Реклама / Ads
0| 5308 |08.02.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Асове в иновациите се събират в София

.
Годишната среща The Technology Innovation Summit: Eastern Europe (TISEE) 2011 ще събере на 10 и 11 февруари в столицата водещи инвеститори от областта на технологичните иновации.
 

Заедно те ще се опитат да намерят отговори на въпросите: какви ще бъдат фондовите борси и универсалната банка на бъдещето и дали те ще са реални или виртуални?

На тази среща ще стане ясно и какво ще продават телекомуникационните оператори на своите клиенти в близко бъдеще и каква ще бъде ролята на социалните мрежи в начина, по който играчите на пазара за медия, телекомуникации и информационни технологии защитават позициите си във Фейсбук и Гугъл. Това съобщиха организаторите на събитието инвестиционните фондове NEVEQ и ANTHEMIS. Поотделно и съвместно те участват в многобройни проекти в областта на нови медии, телекомуникации, информационни технологии и нови бизнес модели във финансовите услуги, възможни благодарение на високи технологии. Със своите партньори те ще демонстрират и актуалното състояние на проектите си и бъдещето на услугите.

Част от постиженията на NEVEQ са FinAnalytica и Talk 24. FinAnalytica разработва и продава решения от ново поколение за управление на инвестиционния риск, които се използват в над 50 от водещите инвестиционни фондове и банки в света. Компанията е отличена като иноватор в престижната класация Waters и е във висшата лига на утвърдените мултимилиардни компании като MSCI Barra и Sun guard. Talk 24 е виртуален оператор от ново поколение, активен в Латинска Америка и Източна Европа. Betfair, част от портфолиото на ANTHEMIS, е най-големият портал за онлайн обзалагания. Излиза на борсата на 27 Октомври 2010. Компанията е оценена на 1.4 млрд. британски паундa.

По време на TISEE 2011 публиката ще има възможност да чуе 5-минутни презентации на финалистите в бизнес състезание за идеи, фокусирани върху темите от панелите. Ще бъдат излъчени 3 отбора победители в състезанието, които ще получат достъп до следващото събитие на Seedcamp.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5207 |08.12.2010 С телефонна акция събират данъците в НАП . 4| 5698 |03.11.2010 Предприемачи нищят иновациите в туризма . 1| 5104 |23.06.2010 Събират 400 хил. лв. от кърджалийски фермери . 1| 4924 |21.06.2010 Иновациите - приоритет на бизнес и държава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads